23948sdkhjf

Har inngått flere langvarige kontrakter

Island Offshore har den siste måneden sikret langvarig arbeid for flere av forsyningsskipene sine.

De to gassdrevne plattform-forsyningsskipene «Island Crusader» og «Island Contender», samt et tredje søsterskip, «Island Commander», har fått kontrakter med oljeselskapet Lundin Norway.

De to førstnevnte for en periode på henholdsvis 600 og 400 dager, mens «Island Commander» kan se fram til en kontrakt på hele tre år. I tillegg kommer opsjoner om forlengelse for alle tre fartøyene.

- Det er lenge siden vi har sett kontrakter av en slik varighet, og derfor er det ekstra kjekt å kunne signere for tre fartøy på en gong. Dette gir en forutsigbar arbeidshverdag for de ansatte om bord, og sikrer oss stabile inntekter på skipene våre, sier en fornøyd administrerende direktør i Island Offshore Management AS, Tommy Walaunet.

Oppstart på arbeidet vil være mellom april og august i år for de to gassdrevne fartøyene, mens «Island Commander» tar til på ny kontrakt i november. «Island Crusader» skal være støtteskip for riggen West Bollsta, og har fått 10 brønner fast, mens «Island Contender» skal være støttefartøy for Rowan Viking og har sikret seg sju brønner fast. «Island Commander» skal fortsette å støtte boreaktiviteten på Edvard Grieg, slik det gjør i dag.

- Å ha en langsiktig og god relasjon til kunden er viktig for oss. Lundin har hatt alle disse fartøyene på langtidskontrakt tidligere så de kjenner fartøyene våre godt, og det gleder oss å se at de nå øker aktiviteten sin og tenker langt framover, sier Walaunet.

Rederiet har også sikret et års forlengelse av eksisterende kontrakt for forsyningsskipet «Island Champion». En langsiktig relasjon til kunden Team Marine strekker seg helt tilbake til 2007:

- Skip og mannskap har levert høy kvalitet i en årrekke med svært gode tilbakemeldinger fra kunden. Vi er stolte og glade over å ha sikret forlengelse for «Island Champion», sier Walaunet.

FORNØYD: Adm. dir. Tommy Walaunet i Island Offshore er fornøyd med å ha sikret seg langsiktige kontrakter for flere av sine fartøy. FOTO: ISLAND OFFSHORE

I tillegg til disse kontraktene, har Island Offshore sikret nye langsiktige kontrakter til ytterligere to forsyningsskip. Også disse tildelingene kommer fra langvarige relasjoner med kunde.

- Kontraktene gir samlet et betydelig bidrag til ordreboka vår og sikrer arbeidsplasser til det dyktige mannskapet vårt, avslutter Walaunet.

 

Kilde: Pressemelding fra Island Offshore

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.267