23948sdkhjf

Gundersen Galvano tar over bedrift

Gundersen Galvano AS har inngått en samarbeidsavtale med Vestby Galvaniske Verksted AS, som legger ned sin produksjon 1. desember.

Les også: Vår Energi overtar ExxonMobils oppstrøms-aktiviteter i Norge

Avtalen innebærer at alt av Vestby Galvaniskes produksjon vil bli flyttet over til Gundersen Galvanos produksjonslokaler på Hafslundsøy. Sarpsborg-bedriften ble etablert i 1976, og har en rekke store kunder som Benteler, Kverneland Group, Tronrud Engineering, Rottefella, Kongsberg Defense, Tamek, Aarbakke, Vestma, Ernex, Depro, Spilka Industri, Castor, Malm Orstad, Profesjonell Mekanikk, K.Lerøy metallindustri og Mascot.

OVERTAR: Daglig leder i Gundersen Galvano, Svein Gundersen, er fornøyd med å ta over kundemassen til Vestby Galvaniske Verksted. FOTO: PRIVAT

Daglig leder i Vestby Mekaniske, Morten Hansen, blir med over til Gundersen Galvano, men tre andre ansatte i Vestby-selskapet mister jobbene sine.

- Vi ble kontaktet av Vestby Mekaniske om en mulig overtakelse av kundemassen, noe vi ikke sa nei til. Vi omsetter i dag for 18 millioner kroner, og har et håp om at overtakelsen av Vestby Mekaniske kan tilføre oss ytterligere om lag tre millioner, sier daglig leder Svein Gundersen i Gundersen Galvano.

Les også: Trebygg inn i E.A.Smith

LANG ERFARING: Gundersen Galvano har holdt på siden 1976. FOTO: GUNDERSEN GALVANO

Han opplyser at Vestby Mekaniske siste året omsatte for et sted mellom 4 og 4,5 millioner kroner i fjor.

Gundersen Galvano har i dag ni ansatte pluss en lærling og er ISO-godkjent etter ISO 9001 og ISO 14001 og har stor kapasitet ved sine anlegg.

 

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Redaksjonen anbefaler

Send til en kollega

0.063