23948sdkhjf

Inngår samarbeidsavtale

Gundersen Galvano har inngått en samarbeidsavtale med Halden Industrilakkering.

- Med dette kan vi tilby våre kunder en totalpakke. Det vil gjøre det enklere for kunden å forholde seg til ett mindre ledd i produksjonsprosessen ved å kunne tilby kunden først overflatebehandling og til slutt lakkering for sluttresultatet hos samme kunde, sier daglig leder Svein Gundersen hos Gundersen Galvano. Han mener at dette samarbeidet også vil spare kunden for tid og penger.

Gundersen sier videre at avtalen vil medføre at man kan øke produksjonen i eksisterende anlegg, før det går videre til lakkering.

- Ved å ha et samarbeid med Halden Industrilakkering, vil dette også gi en økende produksjon for dem, sier han, og legger til at selskapet vil skifte navn til Viken Industrilakkering i forbindelse med samarbeidet.

ENKLERE FOR KUNDEN: - Det vil gjøre det enklere for kunden å forholde seg til ett mindre ledd i produksjonsprosessen, sier Svein Gundersen i Gundersen Galvano i forbindelse med samarbeidet med Halden Industrilakkering. FOTO: GUNDERSEN GALVANO

Gundersen Galvano har for tiden 11 ansatte, og omsatte i 2019 for 18,5 millioner kroner, en omsetning som har økt de senere årene. Svein Gundersen sier videre at selskapet også har økt bemanningen de senere årene, og at framtiden ser positiv ut for selskapet. Omsetningen i 2020 viser en positiv utvikling. Selskapet har hovedkontor utenfor Sarpsborg.

 

 

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125