23948sdkhjf

Norsk satsing for dansk storleverandør

Danske NKT Fasteners inntar nå det nordiske markedet sammen med Stark. Initiativet inkluderer 109 byggesentre i Norge, Sverige og Finland

Den danske klassikeren NKT Fasteners kan ikke bare feire årets 120-årsjubileum i år: Merket har også nettopp blitt lansert utenfor landets grenser i et stort felles nordisk initiativ, som rulles ut i Norge og Finland fra begynnelsen av oktober og fra november treffer Sverige.

Dette skriver danske Mester Tidende

Det er ITW Construction Products, som står bak NKT Fasteners og har en nordisk base i Middelfart, som har inngått en samarbeidsavtale med STARK Group for å lansere NKT Fasteners i Beijer Byggmaterial i Sverige, Neumann i Norge og STARK Finland.

Vil skape verdi for håndverkerne

Totalt 109 byggesentre i de tre landene er inkludert i lanseringen, som inkluderer butikkvirksomheter med dedikerte NKT Fasteners-områder, lagerbygging og produktopplæring. Oppskytningen forventes å bli fullstendig utrullet i uke 51.

Nordisk salgsdirektør Christian Skouborg fra ITW Construction Products forklarer:

- NKT Fasteners har vært markedsleder i Danmark i mange år, og tiden er perfekt for å få merkevaren utenfor landets grenser og inn i de andre nordiske markedene. Vi har lenge samarbeidet med STARK Group og kjenner dem som dedikerte partnere som i likhet med oss har fullt fokus på å hele tiden skape maksimal verdi for den profesjonelle håndverkeren.

- Jeg er derfor helt overbevist om at vi sammen kan sikre at håndverkerne får løsningene de trenger for å spare tid, utnytte ressursene bedre og styrke kvaliteten på arbeidet, understreker han.

350 000 bokser med skruer blir sendt fra Danmark

Utrullingen av samarbeidet ble markert med en storåpning av det nyetablerte felles nordiske NKT Fasteners-lageret i Middelfart i slutten av september. Her har ITW Construction Products over sommeren forvandlet to tidligere produksjonshaller til topp moderne lagringsanlegg for å håndtere de store tilleggsvolumene som butikker i Norge, Finland og Sverige krever mot årsskiftet.

Samtidig er det kjøpt inn cirka 50 ekstra containere for totalt ca. 350 000 ekstra bokser med NKT festeskruer som skal håndteres i løpet av de neste 10-12 ukene.

Anskaffelses- og distribusjonssenterleder ved ITW Construction Products Stella G. Engmark sier at det har vært noen intense måneder der alle avdelinger har vært dypt involvert i planleggingen, utformingen og forberedelsen av prosjektet.

- Alle har gjort en enorm innsats og stort engasjement for å lykkes, og vi takker alle. Derfor er det også fantastisk at vi nå har nådd milepælen der vi begynner å distribuere til byggesentrene, først i Norge og Finland og deretter i Sverige, sier hun.

One-stop shopping i området festing

I tillegg til NKT Fasteners, inkluderer samarbeidet mellom ITW Construction Products og STARK Group også SPIT-festeløsninger for betong samt Paslode-festing for tømmermontering for tre. Dette gjør det komplette programmet for kvalitetsfeste lett tilgjengelig for håndverkerne, som fra samme lokale leverandør nå kan dekke hele behovet for feste:

- De trenger bare å dra til ett sted, både når det gjelder konkrete løsninger, service og teknisk rådgivning. Det åpner for langt mer effektive måter å organisere arbeidsdagen på, og vi har allerede mange virkelig gode erfaringer fra byggebransjen i Danmark, sier Christian Skouborg.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094