23948sdkhjf

Går av som daglig leder

Etter ni år i sjefsstolen går Steinar Holen av som daglig leder i Østerbø Maskin.

Østerbø Maskin kan vise til god vekst i flere år og har store mål om å vokse enda videre. Nå ser de etter en administrerende direktør som skal lede selskapet videre inn i neste fase når Holen nå trekker seg.

Bedriften med avdelinger på Østerbø og i Sløvåg i Ytre Sogn har i dag omlag 30 ansatte. De er leverandør av «litende løsninger» innen strømaggregat, utstyr til havbruksnæringen, elektromekanisk produksjon, elektroinstallasjon og sakkyndig kontroll. Med aggregatleveransar til flere sykehus, store landbaserte oppdrettsanlegg og flyplasser å vise til, er de nå et av vestlandets fremste fagmiljø på strømaggregat.

Steinar Holen har vært daglig leder i snart ni år og går etter eget ønske over i en ny rolle i Østerbø Maskin.

– Det har vært spennende, lærerike, utfordrende og kjekke år som daglig leder i dette hardtarbeidende selskapet. Jeg er stolt av det vi har fått til. Men nå kjenner jeg tida er inne for å la nye krefter ta over roret. Selv tar jeg til i rollen som driftssjef, og skal jobbe med ledelse av større prosjekt mot kunder innen oppdrett og industri, sier Holen.

Bedriften har store ambisjoner og det er derfor naturlig å nå søke en administrerënde direktør i stedet for daglig leder. De jakter i disse dager en person med relevant erfaring og utdanning som er klar til å brette opp ermene og bygge videre det solide selskapet.

– Vi trenger noen som har en solid base i bunn og en god porsjon stå-på-vilje på toppen, sier styreleder Jonny Marøy.

– Østerbø har vist at det går an å skape og vokse på små steder og den nye direktøren må ha vilje og tro på å fortsette denne satsingen, legger han til.   

Kilde: Pressemelding fra Østerbø Maskin

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.141