23948sdkhjf

Norsk dykker-kontraktør fikk britisk kontrakt

Norske SubseaPartner styrker seg i Storbritannia og har fått en kontrakt med Teekay Offshore.

SubseaPartner er en dykker-kontraktør, som tidligere har fått en del kontrakter i Storbritannia. Nå har selskapet sikret seg nok en kontrakt – denne gang med operatør og FPSO-eier Teekay Offshore.

Dette skriver subseworldnews.com.

Kontrakten gjelder ansvar for pågående subsea-arbeider på FPSO’ene Foinhaven og Hummingbird. I denne forbindelse har SubseaPartner inngått leieavtale for fartøyet Olympic Zeus, som skal bistå i arbeidet med dykkeropasjonene.

Alle forberedelsene er gjort ved SubseaPartners hovedkontor i Haugesund, og alle dykkerne, som er britiske, har gjort seg kjent med fartøyet før det seilte avgårde til skotsk sektor.

- Dette er vårt selskaps andre kontrakt med Teekay Offshore i løpet av det siste året. Vi vil styrke oss ytterligere i det britiske markedet og åpner derfor et kontor i Aberdeen i juni. Vår globale filosofi er å bli en toneangivende FPSO-leverandør og -kontraktør i Nordsjøen der vi har fokus på sikkerhet og kostnadseffektive løsninger og utstyr, sier Ole Morten Skogland, som er salgssjef i SubseaPartner.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.11