23948sdkhjf

SubseaPartner vinner rammeavtale med Equinor

Det norske dykkerselskapet SubseaPartner har sikret seg en langsiktig rammeavtale med Equinor for dykkerintervensjonstjenester.

Rammeavtalen fokuserer på beredskap for Equinor som hovedbruker sammen med tjuetre andre operatørselskaper i Pipeline Repair System og Subsea lntervention (PRSI) Pool.

Fem-årig avtale

Arbeidet under rammeavtalen omfatter også planlagte aktiviteter innenfor vanlig feltdrift, byggeprosjekter og modifikasjoner. Avtalens varighet er fra fjerde kvartal 2023 til fjerde kvartal 2027, med opsjoner for forlengelse frem til 2031.

SubseaPartner vil tilby Surface Supplied Diving-operasjoner basert på Equinors etterspørsel, og dekker offshore O&G-installasjoner, offshore vindparker og kystområder på norsk sokkel, UKCS og internasjonalt.

Leveranser under rammeavtalen er avropsbaserte, og utnytter SubseaPartners ledende ekspertise innen Light Diving Craft (LDC)-metoden og trackrecord fra offshore-operasjoner på norsk sokkel og britisk sokkel.

- Forsterker vår posisjon

- Når det gjelder liv i feltutvidelse og energisikkerhet, har offshore dykkerintervensjon blitt stadig mer relevant for operatørers behov for trygge, kostnadseffektive og fleksible tjenester i det grunne dype segmentet (0-50 MSW). Det beviser allsidigheten til dykkerintervensjon og forsterker vår posisjon i fremtiden for offshore olje og gass og flytende havvind, sier Anders Remøy Bertelsen, administrerende direktør i SubseaPartner.

Kilde: Pressemelding fra SubseaPartner

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.112