23948sdkhjf

Stansefabrikken utvider maskinparken med Platino Fiber laser

Stansefabrikken i Fredrikstad investerer i en lasermaskin Prima Power Platino Fiber 1530, levert av Din Maskin.

Stansefabrikken har mer enn 50 års erfaring i bransjen og levererer kundespesifikke løsninger i metall med mål om å være en av de ledende leverandørene i nordre Europa.

- Vi utvider nå Stansefabrikken-gruppens produksjonsutviklingskompetanse samtidig som vi investerer i en nyere og større maskinpark, noe som gjør oss svært fleksible med tanke på rask og effektiv produktutvikling, prototypeframtakelse og produksjon, sier CMO i koncernet, John Harald Megaard.

At valget falt på Din Maskin och Prima Power skyldes at konsernet har lang erfaring med begge selskapene, samtidig som man ser synergieffekter med den eksisterende maskinparken. Prima Power Platino Fiber 1530 ble valgt utifra et miljøperspektiv, designet, skjærekvaliteten og hastigheten, fordelen med å kunne lade materiale fra tre sider samt en total prisvurdering.

Videre sier Megaard at med opp mot 500 millioner i omsetning for Stafa-gruppen, så satser nå Stafa/Stansefabrikken enda mer på det svenske markedet innen både bilindustrien og mot den vanlige industrien i Sverige. Med fabrikker både for høyvolumsproduksjon, samt enheter for lav- og middelvolumsproduksjon er konsernets fabrikker, som forøvrig ligger i Litauen, klare for å ta ytterligere produksjonsoppdrag.

Megaard avslutter med å nevne at med økte ressurser innen engineering, utvikling og andre områder, så har selskapet mulighet til sammen med sine kunder å utvikle optimale løsninger til riktig pris innen sine fokusområder, som er produktutvukling, prototyper, pressing, stansing, laserkjæring, sveising, lakkering og montering til komplette produkjonsoppdrag.

 

 

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.08