23948sdkhjf

Skraphandler rikest i Buskerud

Skraphandler Hellik Teigen troner øverst på lista over de mest rike i Buskerud. Fylket har åtte milliardærer, ifølge Kapital.

Kapital lager årlig sin oversikt over de 400 rikeste i Norge. Drammens Tidende (DT) har gått gjennom lista og funnet ut at det de kaller skraphandlerkongen Hellik Teigen er Buskeruds rikeste med en formue på 2,25 milliarder kroner.

Det er mange av de inne på Topp 10 i fylket som jobber innenfor det vi kan kalle metalsupply-relatert industri. Buskerud har for tiden åtte milliardærer, ifølge Kapital, og Teigen er altså den som gjør det best av dem. Skraphandleren havner likevel så langt ned som på 128.-plass når man tar med alle de mest rike i hele landet – fortsatt ifølge Kapital.

TESS-gründer Erik Jølberg er nesten god for en milliard kroner han også, mens Lars Kristoffer Loe fra Drammen gjennom sine selskaper Loe Betongelementer og Loe Rørprodukter er god for 1,25 milliarder kroner.

Videre finner vi Lars Nilsen i Block Watne som er god for 1 milliard som den åttende mest rike i Buskerud. Moingen Albert Kr Hæhre inntar 10.-plassen med en formue på 850 millioner kroner.

 

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.081