23948sdkhjf

Vision of the Fjords til topps

Den norskbyggede sightseeingbåten Vision of the Fjords gjorde rent bord og tok med seg både Innovasjonsprisen for universiell utforming og kategoriprisen.
Dermed begynner det å bli trangt i premieskapet til både verftet Brødr. Aa og oppdragsgiveren The Fjords (Fjord1 ASA og Flåm AS).

Universell utforming hele veien
– Dette er helt fantastisk morsomt. Vi har virkelig satset på universell utforming i hele byggeprosessen. Prisen er et bevis på at vi har lykkes med målet vårt om å lage en universell utformet båt for alle, sa en stolt kaptein John Nauckhoff i The Fjords. Han tok imot prisen sammen med verftet Brødrene Aa som sto for designet til den elektriske, stillegående hybriden.

Konkurrerer på kompetanse
Programleder Onny Eikhaug i Design og arkitektur Norge (DOGA) understreket under prisutdelingen at Vision of the Fjords er en verdig prisvinner.
 
– Verftet Brødrene Aa har gjort universell utforming til et konkurransefortrinn, og har i dag et ledende kompetansemiljø både nasjonalt og internasjonalt. Dette bidrar til at de kan skape verdier og arbeidsplasser – og ikke minst unike båter som er bedre for alle passasjerer, sa Eikhaug.

Vision of the Fjords vant hovedprisen i konkurranse med netthandelen Kolonial.no, barneavisen Aftenposten Junior, nettsiden og mobilappen til Finn.no, et garderobeanlegg på Solvik camping, Hamaren aktivitetspark og den lyddempende filten FeltRoll.

LES OGSÅ: Ny pris til Visjon of the Fjords
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078