23948sdkhjf

Ny pris til «Vision of the Fjords»

«Vision of the Fjords» og verftet Brødrene Aa vant i dag transportkategorien i Innovasjonsprisen for universell utforming. Enda en fjær i hatten for katamaran-verftet i Hyen.
Det er en pris som går til oppdragsgivere, arkitekter og designere som har utviklet nyskapende og inkluderende løsninger med fokus på menneskelig tilgjengelighet og mangfold.

Båten kjemper også om hovedprisen «Innovasjonsprisen for universell utforming» med sju andre finalister, skriver nettstedet Plastforum.

Hybrid turistfartøy
Brødr. Aa og oppdragsgiveren The Fjords (Fjord1 ASA og Flåm AS) redesignet passasjerbåten fra bunnen av og har gjort den tilgjengelig for alle. Det hybrid-elektriske turistfartøyet betjener i dag strekningen mellom Flåm og Gudvangen i Sogn og Fjordane der verdensarvområdet Nærøyfjorden inngår i ruten.

Samler inn priser
På vårparten vant Brødrene Aa «JEC World Innovation Award 2017» med sightseeingsbåten i kategorien «better living», sammen med norske Diab og Rheinhold og tyske Saertex GmbH & Co KG.

Og i fjor stakk «Vision of the Fjords» av med den prestisjefylte prisen «Ship of the Year 2016» på verdens største skipsfartsmesse SMM i Hamburg.

Her kan du nyte synet av karbonfiberbåten .

Her kan du lese mer om båten og prisutdelingen .






Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.093