23948sdkhjf

Harding tildelt kontrakter på verdens største i sitt slag

Livbåtprodusenten sikrer storleveranse til Hereemas «Sleipnir»
Harding er tildelt kontrakter for ni FF1200 frittfall-livbåter med tilhørende daviter på Heerema Offshore Services BV sitt halvt nedsenkbare kranfartøy «Sleipnir». Fartøyet blir verdens største i sitt slag, og skal bygges av Sembcorp Marine i Singapore.

Sammen med feltsenteret til Johan Sverdrup-utbyggingen i Nordsjøen, der Harding også er leverandør, er Heeremas «Sleipnir» et av bare en håndfull store, pågående offshoreprosjekt.

- Alle snakker om Sverdrup, men for oss er dette prosjektet like stort - med like mange livbåtsystem, sier Oddgeir Mælen, regional salgssjef i Harding.

- Leveransene er i hovedsak basert på offshoreteknologi, men Heerema-kontraktene gav likevel en spesiell type utfordring.

– Det nye kranfartøyet vil operere globalt, så en rekke relevante internasjonale standarder måtte tas hensyn til i valget av livredningsutstyr, forklarer Mælen.

Har levert over 100 livbåter
Med «Sleipnir»-kontrakten bikker Harding akkurat 100-merket for tallet på leverte FF1200-livbåter. Oddgeir Mælen mener det er langt fra tilfeldig at Harding ble valgt som leverandør til Heerema-prosjektet.

– Harding-livbåtene er industriledende, og det er båtene våre som blir valgt til de mest krevende prosjekt og de klasseledende fartøyene, påpeker han.

– Leveransene til Heerema sitt nye kranfartøy er nok en stadfesting av kvaliteten på produktene og tjenestene våre, uttaler Mælen.

Globalt nettverk

Oddgeir Mælen sier at Harding sin evne til å dra nytte av gode lokale kontakter, et sterkt, globalt nettverk og teknisk dyktighet var en avgjørende faktor i forbindelse med tildelingen av kontraktene.

– Vi brukte kontoret vårt i Singapore, kontoret i Nederland og eksperter fra hele verden til å sette sammen det beste tilbudet. Tilgang til denne samlede kompetansen gjorde det mulig for oss å gi kunden best valuta for pengene. Jeg tror kontrakten sier mye om evnen vår til å levere kvalitet til konkurransedyktige priser, mener Mælen.


Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.082