23948sdkhjf

IKM Cleandrill kåret til årets Gaselle

IKM Cleandrill ble årets vinner i Dagens Næringslivs gasellekåring for 2015 på Oslo Plaza i går kveld.
Dagens Næringsliv har siden 2003 kåret og presentert de norske Gasellene i samarbeid med det som nå heter Bisnode Credit as og i går kveld ble IKM Cleadrill kåret til årets nasjonale vinner.

1. desember i år ble selskapet kåret til Hordalands representant og i går kveld gikk de rett til topps i konkurransen. Kyllingstad, som er styreleder i IKM Cleandrill, overlater all ære til Hasler og de andre ansatte i selskapet, skriver IKM i en pressemelding.

– Hundre prosent av suksessen vår er på grunn av at vi har et perfekt team. Det er dem som står bak teknologien og skal gratuleres. Jeg bare betaler, sa Kyllingstad til DN.

Hasler og Kyllingstad kunne avsløre at prisen er blitt godt mottatt på IKM Cleandrill-kontoret i Bergen. – Det gir en enorm effekt på moralen til våre ansatte. Det gjør alt det harde arbeidet verdt det, sa Hasler.

– Det har vært noe feiring allerede, men vi har bare såvidt startet, sier han.

IKM Cleandrill har gjort suksess med en teknologi for å gjenvinne boreslam fra såkalt topphullsboring. Det dreier seg om et system for å samle opp boreslam fra tidligfasen av boreoperasjoner. IKM Cleandrills fordel er at selskapet leverer et helt nytt produkt som ifølge Hasler med fordel kan brukes i 75 prosent av alle offshore-brønner. Da skal det være mulig å vokse selv om totalmarkedet krymper.

Årets gaselle er den av fylkesvinnerne som utmerker seg med mest solid vekst og god lønnsomhet. Totalt ble det kåret 2.449 gaseller i 2015. For å bli gaselle må selskapet ha vist sterk vekst, og doblet omsetningen de seneste fire årene, samt gå med overskudd.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.063