23948sdkhjf

IKM Cleandrill sikrer rammeavtale med AkerBP

IKM Cleandrill har signert en 3 års rammeavtale med AkerBP.
Første operasjoner under den gjeldende rammeavtalen vil være i forbindelse med produksjonsboring på Alvheim feltet med den halvt nedsenkbare boreriggen Transocean Artic. Kontrakten gjelder topphull-borevæske-retur-tjenester. Det er også potensiale for at teknologien kan bli brukt på flere letebrønner i løpet av avtaleperioden.

IKM Cleandrill vil benytte sine MRR Systemer (Topphulls Borevæske Retur Systemer) under denne rammeavtalen. MRR Systemene fra IKM Cleandrill representerer det siste innen topphull borevæske retur teknologi og setter en ny standard innen sikkerhet og operasjonell effektivitet for denne type teknologi, skriver selskapet i en melding.

IKM Cleandrill vil gjennom avtalen tilby MRR utstyr for offshore boring på både grunt og dypt vann. Utstyret vil bli installert på Transocean Artic tidlig i 2017.

- Å få AkerBP som kunde er en viktig milepel for IKM Cleandrill sier Managing Director i selskapet Tom Hasler.

- Vi anser det som en bekreftelse på at vi har lykkes med våre mål om å utvikle teknologi som bedrer sikkerheten og øker den operasjonelle effektiviteten samtidig som kostnader relatert til anvendelse av teknologien er redusert. Det er også en bekreftelse på våre offshore Operatørers profesjonalitet, dyktighet og evne til å levere kvalitetstjenester til våre kunder både i Norge og internasjonalt, fortsetter han.


Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078