23948sdkhjf

Goodtech vinner kontrakt med Tizir Titanium & Iron Tyssedal

Goodtech Projects & Services har vunnet en kontrakt med Tizir for levering av elektro- og automatiseringssystem til TTIs anlegg i Tyssedal. Kontraktsverdien er cirka 29 millioner kroner.
Kontrakten omfatter oppgradering av eksisterende smelteovn og klargjøring for neste trinn som er implementering av en ny smelteovn med tilhørende hjelpesystemer.

- Vi er meget fornøyde og stolte over at TTI har gitt oss denne tilliten og valgt oss som leverandør. Kontraktstildelingen viser Goodtechs evne og kompetanse til å ta totalansvar for komplekse elektro- og automatiseringsleveranser, sier Magne Reierson, divisjonsdirektør, Goodtech Projects & Services AS.

Prosjektet går i hovedsak ut på å oppgradere styring av smelteovn og knuseri, temperaturovervåking av smelteovn og nytt hvelv, nytt kjølevannssystem med lekkasjedeteksjon, to nye venturieanlegg med vifter og instrumentering, oppgradering av slamrenseanlegg, oppgradering av chargeringsanlegg, utvidelse av MCC-felter, utvidelse av ilmenittransport, samt flere jobber.

Leveransen utgjør programmering og innkjøp av PLS-komponenter, programmering av IGSS HMI, bygging av elektrotavler, installasjon, MCC, frekvensomformere og AS-i-utstyr.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078