23948sdkhjf

TIZir valgte Goodtech

Tizir Titanium & Iron AS oppgraderer anlegget sitt i Tyssedal og velger Goodtech til elektro og automasjonsomfanget hvor Goodtech skal stå for konseptutvikling, engineering samt prosjektledelse.

Arbeidet starter opp i november 2022 og forventes ferdigstilt i andre kvartal 2023.

TiZir Titanium & Iron AS sitt anlegg i Tyssedal har en avansert prosess for smelting av ilmenitt til produksjon av opp til 300 000 tonn titanslagg og høyrent råjern per år, og er det eneste anlegget i Europa som bruker denne type prosess.

Lang erfaring

Goodtech har lang erfaring som foretrukken partner for automatisering og elektro i nordisk mineral og smelteindustri, og satser stort på videre vekst i segmentet. Kontrakten med oppgradering av anlegget i Tyssedal har god verdi for begge parter og trekker på flere års erfaring med tilsvarende arbeid.

-Vi har over tid jobbet tett sammen med Tizir Titanium & Iron i flere prosjekter og arbeider godt sammen. At vi igjen blir valgt som en av deres partnere innen elektro og automasjon er svært gledelig, og vi ser frem til å fortsette samarbeidet, kommenterer konsernsjef Margrethe Hauge i Goodtech ASA.

- TiZir ser fram til å fortsette et godt og fruktbart samarbeid med Goodtech. Goodtech leverer tjenester som er viktige for å ligge i forkant av utviklingen innen vår industri, sier administrerende direktør ved TiZir i Tyssedal - Rune Dolmen.

Konsernsjef Margrethe Hauge understreker at Goodtech arbeider for å gjøre nordisk industri mer konkurransedyktig, og at selskapet investerer i teknologi for å være industriens partner innen automasjon, robotisering og digitalisering.

 

Kilde: Goodtech

KLIKK for alle artikler i Kontrakter og oppdrag.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.109