23948sdkhjf

TIZir valgte Goodtech

Tizir Titanium & Iron AS oppgraderer anlegget sitt i Tyssedal og velger Goodtech til elektro og automasjonsomfanget hvor Goodtech skal stå for konseptutvikling, engineering samt prosjektledelse.

Arbeidet starter opp i november 2022 og forventes ferdigstilt i andre kvartal 2023.

TiZir Titanium & Iron AS sitt anlegg i Tyssedal har en avansert prosess for smelting av ilmenitt til produksjon av opp til 300 000 tonn titanslagg og høyrent råjern per år, og er det eneste anlegget i Europa som bruker denne type prosess.

Lang erfaring

Goodtech har lang erfaring som foretrukken partner for automatisering og elektro i nordisk mineral og smelteindustri, og satser stort på videre vekst i segmentet. Kontrakten med oppgradering av anlegget i Tyssedal har god verdi for begge parter og trekker på flere års erfaring med tilsvarende arbeid.

-Vi har over tid jobbet tett sammen med Tizir Titanium & Iron i flere prosjekter og arbeider godt sammen. At vi igjen blir valgt som en av deres partnere innen elektro og automasjon er svært gledelig, og vi ser frem til å fortsette samarbeidet, kommenterer konsernsjef Margrethe Hauge i Goodtech ASA.

- TiZir ser fram til å fortsette et godt og fruktbart samarbeid med Goodtech. Goodtech leverer tjenester som er viktige for å ligge i forkant av utviklingen innen vår industri, sier administrerende direktør ved TiZir i Tyssedal - Rune Dolmen.

Konsernsjef Margrethe Hauge understreker at Goodtech arbeider for å gjøre nordisk industri mer konkurransedyktig, og at selskapet investerer i teknologi for å være industriens partner innen automasjon, robotisering og digitalisering.

 

Kilde: Goodtech

KLIKK for alle artikler i Kontrakter og oppdrag.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Mest lest
Nyeste artikler
Se nyeste artikler
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
Det siste stålet fra ukrainske Azovtal blir armbånd
- Panikken på stålmarkedet har lagt seg
Ny Storbritannia-kontrakt for Kongsberg Gruppen
Offshore Norge: Viktig å begrense fallet i produksjonen
Nordmenn flest positive til grunnrenteskatt
Plattform stengt ned ved en feiltakelse
Andre Nordiske Medier
Building Supply NO
PlastForum NO
Maskinregisteret

Send til en kollega

0.174