23948sdkhjf

OTD 2013: To bedrifter – en stand

Hydra Pipe og Vinje Industri jobber sammen i det daglige om å levere totalløsninger. Samarbeidet funker bra – også på OTD-messen.
Hydra Pipe er et forholdsvis nytt selskap som ble stiftet i august 2010, og bedriften har derfor jobbet en del med å gjøre seg kjent.

- I fjor var det nesten ingen kjente oss, men nå er vi blitt mer kjent, sier Roy Kråkøy, salgssjef i Hydra Pipe.

Faktisk har bedriften vokst ganske mye og har nå 16 ansatte. Hovedkontoret ligger i Ålesund, men det er også kommet til avdelinger i Kristiansand og på Østlandet i løpet av de få årene.

Hydra Pipe driver med rørlednings-komponenter og et av hovedproduktene er PYPLOK, et unikt gjenge- og sveisefritt fittings system for bruk på høy- og lavtrykks rørsystemer.

-Vi var med på OTD i Bergen i fjor, og det var veldig bra. Det ga mye business og mange kontakter som vi har spunnet videre på, forteller Roy kråkøy.

Jobber sammen
Hydra Pipe stiller ut på stand 5313 sammen med Vinje Industri, som blant annet utfører entepriseoppdrag innenfor alle mekaniske disipliner og hydraulisk montasje on/offshore. De tilbyr reparering, installering, klassing av rigger og utleie av maskiner og utstyr.

De to bedriftene jobber sammen i det daglige om å levere totalløsninger, og de delte også stand sammen på OTD i fjor. Et samarbeid som Roy Kråkøy var og er veldig godt tilfreds med. Eneste minus er standens plassering i hall J.

- Jeg er redd for at den ligger for bortgjemt. Her i Stavanger er messen spredt mer ut enn i Bergen, hvor alt foregår i den samme hallen, sier Roy Kråkøy.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078