23948sdkhjf

Goodtech og Bravida blir ikke enige

Goodtech og Bravida avslutter intensjonsavtale
Goodtech ASA og Bravida Holding AB har i dag avsluttet prosessen for et mulig salg av Goodtechs installasjon- og kraftvirksomhet i Sverige til Bravida gjennom et salg av alle aksjene i Goodtech Interessenter AB. Dette som følge av at partene ikke har lyktes i å komme til enighet om kommersielle vilkår for en salgs-/kjøpsavtale. Det vises for øvrig til børsmeldinger offentliggjort 25. og 26. september 2013.

Goodtech vil fortsette sin satsning i henhold til gjeldende strategiske plan om viderutvikling og vekst i hele konsernet, som kan gjennomføres både ved organisk vekst, mulige oppkjøp og andre stukturgrep.

Styret i Goodtech har hatt SEB Corporate Finance og Arkwright Corporate Finance som finansielle rådgivere i den strategiske prosessen.

Goodtech er notert på Oslo Børs, omsetter for ca. 2,2 milliarder norske kroner og har ca. 1500 medarbeidere på et 40-talls steder i Norge, Sverige og Finland. Selskapet leverer prosjekter, tjenester og produkter innen elektro- og prosessteknikk, miljøteknikk og industriteknikk til energi, industri, infrastruktur, bygg og offentlig sektor i Norden.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.145