23948sdkhjf

Peab: endrer struktur og sier farvel til sjefen

Peab-konsernen presenterer negativt driftsresultat på knapp en halv milliard kroner og endrer organisasjonsstrukturen. Petter Moe slutter samtidig som administrerende direktør i Peab AS.
Peab presenterte i dag et delårs driftsresultat på -478 millioner kroner.

I samme moment presenterte selskapet en ny organisasjonsstruktur som innebærer at norske operative enheter nå vil rapportere direkte til forretningsområde Bygg Norden.

- En slik organisering er ikke forenelig med den stillingen Petter Moe har innehatt, som administrerende direktør. Det er derfor inngått enighet om at Petter Moe fratrer sin stilling og slutter i Peab, skriver selskapet i en melding.

Petter Moe har i 2,5 år sørget for en strategisk omstilling og etablering av et nytt fundament i Peabs norske byggvirksomhet.

To regioner i Norge
Byggvirksomheten i Norge kommer heretter til å drives gjennom to regioner, Bygg Øst og Bygg Nord. Jon Andersen vil lede Bygg Øst i samarbeid med John Ivar Mejlænder-Larsen. Regionen vil bestå av Bygg Øst og Bygg Oslo.

Peab AS videreføres som selskap i region Øst. Telemark Vestfold Entreprenør videreføres som eget AS i Bygg Øst. Peab Eiendomsutvikling fortsetter som eget AS.

Arild Østgård vil i samarbeid med Kjetil Nordang lede Bygg Nord, som vil bestå av Bygg Nord og Bygg Nordvest. Kjetil Nordang vil som tidligere lede virksomheten i K. Nordang. Bjørn Bygg og K. Nordang videreføres som egne AS i region Nord.

Virksomhetsområdene Anlegg og Industri berøres ikke av organisasjonsendringen.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.11