23948sdkhjf

Solcellespesialisten åpner kontor i flere norske byer

Og det skal ansettes mange nye medarbeidere lokalt.

Med planer om å ansette over 30 lokale medarbeidere ved hvert av kontorene de skal etablere de nørmeste årene.

Det betyr at Solcellespesialisten vil kunne tilby langt bedre tjenester i områdene hvor kontorene skal etableres.

I åtte byer

Solcellespesialisten skal blant annet etablere kontorer i Drammen, Hamar, Haugesund, Trondheim, Ålesund, Kristiansand, Porsgrunn og Stavanger.

Beslutningen er strategisk etter flere års vekst i etterspørsel etter solcelleanlegg i hele Sør-Norge.

Solcellespesialisten forventer at kontorene vil tilby over 30 nye jobber hver de neste to årene. Solcellespesialisten søker nå først erfarne seniorselgere og avdelingsledere for å drive denne viktige utvidelsen.

Markerer en betydelig utvidelse av selskapets virksomhet

- Vi har lenge hatt egne montører i områdene for å dekke alle prosjektene våre i og rundt byene. Nå er det på tide med et egne kontorer da vi ser et stort potensial i regionene, sier Carl Christian Strømberg, administrerende direktør i Solcellespesialisten. Solcellespesialisten startet i 2005 og har siden 2015 vokst til å bli Norges største solcelleselskap innenfor både privat- og bedriftsmarkedet, i tillegg til utbygging av Norges første storskala solpark. - Vi skal være tilstede der kunden er og jobbe for best å møte deres behov. Dette er vårt viktigste strategiske grep ved siden av satsing på bærekraft og solcellepaneler som tåler norske forhold, sier Strømberg.

I vinden: Solcellepanel er i vinden som et bærekraftig alternativ. Foto: Solcellespesialisten

Ser til østlandsbyene

Solcellespesialisten ser særlig stor vekst i de store østlandsbyene. Både industri- og næringsbygg installererer solceller både fordi det er lønnsomt, men også som en langsiktig strategisk investering. For Strømberg håper han dette bidrar til lokal utvikling og entusiasme for fornybar energi.

- Med de strømprisene vi ser i Norge nå, håper vi solceller kan være en løsning for å gjøre hverdagen lettere for mange. Viktigst av alt er at vi skal levere anlegg som er økonomiske, tilpasset kundens behov, og tåler lokale klimautfordringer, inkludert kraftig snøfall og vind, sier Strømberg.

 

Kilde: Pressemelding fra Solcellespesialisten

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078