23948sdkhjf

SE BILDENE: Et lite behøk hos Ulstein Marine Equipment i Kina

Etablert i 2007 og lokalisert i Ningbos Nordic Industry Park, er Ulstein Marine Equipment en sentral del av Ulstein Group.

Selskapet er spesialister på å produsere høykvalitets sentralbord, bro- og automasjonssystemer, skap og kommunikasjonssystemet ULSTEIN COM. Fokuset er pålitelighet og å sette nye standarder innen maritim teknologi.

Kvalitet i høysetet

Som et ISO 9001:2015-sertifisert selskap legger Ulstein Marine Equipment vekt på kvalitet. Erfarne ansatte i marin industri er selskapets kjernekompetanse, støttet av teknisk støtte fra det norske hovedkontoret. Målet er å være i forkant av den maritime industrien.

Innovasjon

Ulstein Marine Equipment leverer distribusjonspaneler av god kvalitet, avanserte brosystemer og digitale intercomutstyrspakker til store innenlandske verft og globalt. Selskapet er innovatører innen maritim kommunikasjon med sine digitale intercom-systemer, og brosystemene gjenspeiler forpliktelsen til modulær design, operasjonell effektivitet og pålitelighet. Kina-bedriftens modulære designtilnærming forkorter tiden som trengs for å ferdigstille design, reduserer kostnader og gjør utstyrspakkene mer pålitelige og enklere å oppgradere.

I sving: Arbeidere i sving ved kinesiske Ulstein Marine Equipment. 

Samarbeid med store partnere

For tiden lager selskapet det tredje partiet med lavspentpaneler for Acta Marines CSOV-prosjekt. Dette avanserte prosjektet har et fireveis delt ringnettverkssystem og et omfattende beskyttelsesrelé.

For cruiseskipprosjektet Sunstone polarekspedisjon, bestående av syv Ulstein-designede fartøy for bygging i Kina, har Ulstein Marine Equipment allerede levert seks sett med utstyrspakker. Utstyret til det syvende skipet skal etter planen leveres med start i andre kvartal i 2024.

Selskapet er også engasjert i å designe og produsere et betydelig antall elektriske kontrollpaneler. Disse panelene leveres til store maritime selskaper, inkludert ABB, MacGregor, Wärtsilä, Novenco og Viking Norsafe. Man har også nylig inngått en rammeavtale med MacGregor.

Kilde: Pressemelding fra Ulstein Verft

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.125