23948sdkhjf

Gründere i MMC FIRST PROCESS vinner av EY Entrepreneur of the Year

- Vi ser frem til fortsettelsen, og til å nå fremtidige milepeler med dere alle, og ikke minst så gleder vi oss til å representere fylket i den kommende landsfinalen i februar.

Det skriver Petter Leon Fauske og Leif Roger Gjelseth i MMC First Process.

De to vant prisen som EY Enetrepreneur of the the Year i Møre og Romsdal.

- En ære

-Vi er utrolig stolt og ydmyke over at vi har blitt kåret til vinner av EY Entrepreneur of the Year I Møre og Romsdal. Det er en ære som kommer med en dyp følelse av takknemlighet til alle som har vært med på vår reise, skriver de to videre på MCC First Process’ hjemmeside.

De retter samtidig en stor takk til EY som gir dem muligheten til å delta i en konkurranse som hyller entreprenørskap og innovasjon.

-Å bli anerkjent blant så mange talentfulle personer og bedrifter i regionsfinalen har vært en stor ære i seg selv, skriver de videre.

Takker selskapets ansatte

Vinnerne gir uttrykk for en stort takk til selskapets fantastiske ansatte som dag etter dag har vist dedikasjon, engasjement.

- Denne prisen er ikke bare et bevis på hva vi har oppnådd så langt, men det er også en inspirasjon til å fortsette å ta de neste stegene sammen, heter det videre i uttalelsen fra MMC First Process.

Kilde: MMC First Process

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.093