23948sdkhjf

Beslag Grossisten doblet omsetninen på to år – nå har salget flatet ut

Etter to år med omsetningsrekord var det på tide å flytte til større lokaler for Sandnes-bedriften Beslag Grossisten.

Sandnes-bedrifter driver med mye rart, men lager også aluminiumsprofiler.

I tillegg til å importere glassbeslag, dusjhengsler, glasskyvedører og bolter for innfesting av glass og glassdørhengsler, skriver Sandnesposten.

Fra 46 til nær 100 millioner

De siste to årene har vært svært gode for Beslag Grossisten, som nå merker at markedet har flatet noe ut. Dette synes ikke daglig leder Trond Bjarne Veggeberg er så rart.

- Den eventyrlige omsetningsøkningen vi har hatt de to siste årene kan ikke vare evig. Det at vi har flyttet bedriften, har nok også påvirket omsetningen noe, sier han til lokalavisa.

Omsetningen har doblet seg de to siste årene – fra 46 millioner kroner i 2020 til 67 millioner kroner i 2021. I fjor endte omsetningen på nærmere 100 millioner kroner.

Også i Oslo: Beslag Grossisten  har også en avdeling i Oslo. Dette er et lokale de tok over for et par år siden. Foto: Googlemaps

Større plass - nye lokaler

Firmaet holder også til i hovedstaden. Beslag Grossisten har 11 ansatte, og har også en avdeling i Oslo.

På grunn av veksten, har bedriften hatt behov for større plass. Nå har de flyttet fra Sandnes til Sviland,  der de nå har 5000 kvadratmeter å boltre seg på, mot tidligere 2000 kvadratmeter.

– Disse nye lokalene dekker de behovene vi har i forhold til produksjonen. Det er delt inn i tre ulike haller, en for aluminium produksjon og en for glass produksjon. Den tredje hallen skal vi også gjøre klar, sier Veggeberg.

Ikke flere ansettelser

Han er ikke overrasket at markedet nå begynner å flate ut, men den daglige lederen forteller at de fortsatt har store framtidsplaner. Men noen flere ansettelser blir ikke aktuelt med det første.

 

Kilde: Sandnesposten

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.125