23948sdkhjf

Velkommen til Metal Supply Norge - metall- og offshorebransjens nye medium!

I dag åpner portalen MetalSupply.no i Norge og samtidig sendes det første nyhetsbrevet ut. Målet er å skape et effektivt medium og nettverk i metall- og offshorebransjen.
Metal Supply har stor suksess i Danmark og Sverige hvor nyhetsbrevet samlet sett sendes ut til 34.000 nøkkelpersoner innenfor jern- og maskinindustrien og dermed dekker hovedparten av nøkkelpersonene i industrien, blant andre direktører, innkjøpssjefer, salgssjefer og produksjonssjefer.

- Nå har turen kommet til Norge og portalens og nyhetsbrevets mål er å skape et effektivt medium og nettverk i den norske metall- og offshorebransjen i tråd med Metal Supply i Danmark og Sverige. I tillegg til dette vil den nye portalen bidra til å etablere kontakter mellom de norske, svenske og danske selskapene i bransjen, sier redaktør Hans Jerver fra Metal Supply Norge.

Metall- og offshoreindustrien i Norge er i stadig utvikling, og bidrar med en markant verdiskapning til det norske samfunn.

Nyhetsbrev fra Metal Supply
Nyhetsbrevet fra Metal Supply kommer på e-post hver dag klokken 11 til alle som melder seg på. Målet med nyhetsbrevet er å gi et kjapt nyhetsoverblikk over alt som skjer innen metall- og offshorebransjen med et sterkt fokus på bedriftene innen for disse bransjene. Nyhetsbrevet koster ikke noe – alle kan tilmelde seg.

Medlemskap på Metal Supply
Som medlem kan man selv skrive seg inn i nyhetsbrevet under ‘nytt fra medlemmer’ og man kan gjøre oppmerksom på sine kompetanser, produkter, ledige stillinger mv. Metal Supply er bransjens oppslagstavle og medlemmer kan skrive på denne når de har noe å fortelle bransjen eller hvis de ønsker å selge noe. Metal Supply har 1.800 bedrifter som medlemmer i Danmark og Sverige og dekker dermed en meget stor del av de viktigste bedriftene i bransjen.

Ansvarlige for den norske portalen og nyhetsbrevet er Birger Søiland, Sarah L. Nilsen og Hans Jerver.
Birger vil som salgssjef få den primære kontakt med kommende medlemmer. Birger holder til i Oslo, og det er planen til høsten å utvide med en konsulent på Vestlandet. Birger kommer fra mediebransjen.

Sarah kommer fra Lindesnes i Sør-Norge og har flere års erfaring med drift av intetnettkonsepter på det norske markedet. Sarah vil stå for markedsføring, utforming av annonser, profiler mm.

Hans Jerver er dansk, men har tatt sin journalistutdannelse i Norge. Hans har mange års erfaring som journalist og freelance-skribent på norske og danske medier. Hans er redaktør av nyhetsbrevet.

-Vi ønsker god fornøyelse med nyhetsbrev og portal!

Med et enkelt klikk kan du melde deg på nyhetsbrevet her:
www.metalsupply.no/newsletter/subscribe.html

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.235