23948sdkhjf

SE VIDEO: Flyvende bil til himmelen i ny visjon for urban mobilitet

Kan denne nye, toppmoderne, autonome, elektrisk drevne flyvebilen utviklet av Volkswagen Kina revolusjonere kortdistansetransporten?

Den flyvende bilen har lenge vært et emblem for en teknologisk sofistikert fremtid hvor moderne problemer løses gjennom kraften til innovasjon.

Vel, drømmene til teknologientusiaster og urbane utopister nærmer seg å bli en realitet.

Video: Volkswagen

35 prosent mindre utslipp

Selv om de åpenbart er mindre effektive enn elektriske veikjøretøyer, har nye studier vist at for reiser under 100 km, produserer elektriske vertikale start- og landingsfly (eVTOL) 35 prosent mindre utslipp enn en tilsvarende reise foretatt av en bensinbil, skriver Worldsteel.

Forutsatt at eVTOL-er er utplassert i forhåndsdefinerte luftkorridorer med høyere kapasitet i stedet for for generell bruk, vil en reise på 100 km produsere 6 prosent mindre utslipp enn et elektrisk kjøretøy.

Bærekraftig transportløsning

Med urban luftmobilitet for kort- og mellomdistanseforbindelser satt til å bli et nøkkelmarked for innovasjon, er kampen i gang for å produsere en komfortabel, effektiv og bærekraftig transportløsning.

Den flygende tigeren

 Offisielt kalt V.MO, har denne elegante svarte og gullfargede bilen fått kallenavnet Flying Tiger, og er Volkswagen Group Kinas forsøk på å produsere en helelektrisk, mer bærekraftig transportmåte.

V.MO er en presisjon ingeniørkunst, og oppnår vertikal start ved hjelp av åtte rotorer, støttet av to propeller som produserer horisontal flyging. Fartøyets x-wing-format er nesten 11 m langt og 10,5 m bredt og sikrer maksimal avstand mellom rotor og kabin for å begrense støypåvirkningen på passasjerene.

Rekkevidde på 200 km

 Kjøretøyets aerodynamiske form, lette design og effektive elektriske motor gir den en rekkevidde på 200 km for fire passasjerer og bagasjen deres. Denne rekkevidden støttes også av kjøretøyets autonome flyegenskaper.

Mangelen på behov for en pilot reduserer vekten betydelig og sikrer at kjøretøyet kun vil bli brukt på mer effektive forhåndsgodkjente flyruter. Volkswagen ser i utgangspunktet for seg at V.MO blir utplassert som en VIP-luftferge, med potensiale for at den kan bli en taxi for bruk av allmennheten lenger ned i linjen.

Spesialdesginet: Spesialdesignet Stålet i "Flying Tiger" er spesialdesignet. Foto. Volkswagen

Stål i himmelen

I hjertet av Flying Tiger sitter Volkswagens svært effektive elektriske motor. Stille, pålitelige og produserer null eksosgasser, disse motorene vil drive fremtiden for urban mobilitet.

Elektriske motorer er avhengige av de unike egenskapene til stål for å fungere. Elektrisk stål er spesielt produsert for sine magnetiske egenskaper og er grunnleggende for driften av en elektrisk motors statorer og rotorer.

I stand til å motstå varmen og det mekaniske trykket som genereres av det høye turtallet sett i en elektrisk motor, hjelper elektrisk stål med å minimere kjerneenergitapet som er avgjørende for å øke rekkevidden til Flying Tigers.

Med økende bybefolkning og overfylte veier, kan forbindelser innenfor og mellom storbyer revolusjoneres av den flyvende bilens ankomst. Med fremskritt innen elektrisk stål som forbedrer motoreffektiviteten og batterier med høyere kapasitet som gir mer kraft, hvem vet hvor denne spennende teknologien kan ta oss.

Kilde: Worldsteel

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.079