23948sdkhjf

Nytt om navn: Bjørnar Iversen blir ny administrerende direktør i Songa Offshore

Han tiltrer stillingen bare uker etter at han begynte i selskapet som president i Songa Rig AS.
Med virkning fra 1. juni overtar Bjørnar Iversen topposten og flytter dermed til Limassol. Bjørnar Iversen rakk bare å være sjef for Songa Rig noen uker innen utnevnelsen til sjef for hele Songa Offshore.

- Noen ganger er du bare heldig å finne gull i din egen lomme. Etter en lang søkeprosess og vurdering av mange kandidater, fant vi frem til at vi allerede hadde den ideelle kandidaten i vårt eget selskap. Bjørnar forstår bransjen etter 17 år med Odfjell Drilling, han har bred internasjonal og operativ ledererfaring, og viktigst, en unik kunnskap om Kategori D prosjektet. Min viktigste oppgave som midlertidig konsernsjef var å styre selskapet gjennom noen kritiske kortsiktige utfordringer og finne en permanent etterfølger. Jeg er glad for å nå trappe ned, vel vitende om at begge oppgavene har blitt oppnådd, sier konstituert administrerende direktør og styreleder, Jens A Wilhelmsen.

Før Bjørnar Iversen tiltrådte i Songa i februar i år, har han i de siste 12 årene vært medlem av ledergruppen i Odfjell Drilling AS. Han kommer fra stillingen som konsernsjef i Odfjell Galvao Ltda i Brasil.

Iversen er utdannet siviløkonom, og har tatt ulike lederkurs fra Harvard Business School.


Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.094