23948sdkhjf

Fire Hioki produkter vinner 2018 Good Design Awards

| Medlemsnyhet | Bedrift IKM Instrutek AS

Vi er glade for å kunngjøre at Memory HiCorder MR6000, Power Analyzer PW3390, AC / DC Current Sensor CT6904 og Lux Meter FT3425, har blitt anerkjent med 2018 Good Design-avdelingen av Japan Institute of Design

Memory HiCorder MR6000
Denne flaggskipsmodellen tilbyr den beste målekapasiteten til hvilken som helst Memory HiCorder, samtidig med høyhastighetsmåling ved 200 MS / sek. (10 ganger raskere enn eldre modeller) og høyhastighets sanntidssparing av data som er 32 ganger raskere enn tidligere generasjonsenheter. Direkte, intuitiv drift ved hjelp av et kapasitivt berøringspanel kombinerer raskere prøvetaking og raskere databehandling for å forbedre arbeidseffektiviteten.

Power Analyzer PW3390
I tillegg til støtte for ytelsestesting under den nye WLTP-modusen for brenselvirkningsgrad, gir PW3390 en høy nøyaktighets-effektanalyse med grunnleggende nøyaktighet på ± 0,09%, og plasserer den i topplassen i sin kategori og overgår ytelsen til dens forgjenger (3390). I tillegg til et målefrekvensbånd som er utvidet til 200 kHz, har instrumentet en ny faseskiftfunksjon. Produktet er klar til å gi et betydelig bidrag til utvikling, produksjon, vedlikehold og styring av elektriske enheter innenfor energibesparende og alternativ energi.

AC / DC gjeldende sensor CT6904
Denne nåværende sensoren leverer både et målerbånd av verdensklasse (4 MHz eller 40 ganger den eldre modellen) og høy nøyaktighet, noe som gjør den ideell til bruk i applikasjoner som evaluering av neste generasjon omformere, som opererer på stadig større strømmer og ved stadig høyere frekvenser.

Lux Meter FT3425
Verdens første belysningsinstrument for å tilby Bluetooth®-kommunikasjon, FT3425 kan overføre målte verdier til en smarttelefon eller nettbrett via GENNECT Cross, en app utviklet av Hioki. Denne funksjonen har gitt brukere mulighet til å halvere tiden de bruker til å foreta målinger, innspilling av lesinger og opprette rapporter. Videre bidrar en valgfri utvidelsesmodul til å redusere den fysiske arbeidsbelastningen på teknikere.

Good Design Award-programmet har gjennomgått en omfattende evaluering av produktdesign og har anbefalt dem til brukere i mer enn 50 år. Siden de mottok sin første Good Design Award i 1985, har Hioki vunnet anerkjennelsen 73 ganger (inkludert to Long-Life Design Awards). Hiokis tilnærming til produktdesign søker å finne ut hva kunden ønsker når de holder og bruker sine produkter. Disse prisene anerkjenner produktenes forbedrede ytelse og fordeler som kommer fra deres design.

Dommere ga følgende bemerkninger om produktene som ble anerkjent i år:

Memory HiCorder MR6000
"Hioki har finjustert designet for å forvandle det fra et produkt som brukes til vedlikehold i feltet til et som også kan brukes i utviklingen, og har dermed sett mot utvikling av teknologi for å forbedre omformerenes energieffektivitet og klimaanlegg. Hioki har som mål å øke målepresisjon, samt forbedringer som følsomhet for effekten av små endringer. Videre har den bruk av isolerte kanaler, utmerket portabilitet og støtte for måling over lengre tid, med funksjoner som en vinklet skjerm og berøringspanel. Grensesnittet er i stand til å vise flere fenomener samtidig og reflekterer kravene fra både forskere og industrikunder."

Power Analyzer PW3390
"Nøyaktig strømmåling spiller en viktig rolle i utviklingen av teknologi for å øke energieffektiviteten til omformere og kraftkondisjoneringsapparater som disse enhetene fortsetter å utvikle seg, og man kan forestille seg at slike instrumenter blir brukt i en rekke innstillinger og forhold. Jeg var veldig imponert over hvor godt Hioki har gjort instrumentet mindre, støttet konverteringskabler og sensorer, og designet en nyskapende strømforsyning for å imøtekomme bruk i et ganske enkelt utvalg av innstillinger, alt samtidig som du opprettholder målingens nøyaktighet i verdensklasse som det har oppnådd over linjens mange års historie."

AC / DC gjeldende sensor CT6904
"Nylig vekst i markedet for elektriske kjøretøy øker etterspørselen etter nåværende sensorer som støtter store strømmer og høye frekvenser. Jeg var imponert over instrumentets målenøyaktighet i verdensklasse og et nivå av ytelse som gjør det mulig for verdens bredeste målebånd. Produktet inneholder en rekke tekniske innovasjoner og funksjoner som er utformet for å øke presisjonen, inkludert en kompakt design som reduserer avstanden mellom sensoren og lederen under målingen, forbedringer som avviser støy i en måling.

Se flere Hioki produkter her>>

Medlemsnyhet

Bedrift
IKM Instrutek AS

Elveveien 28
3262 Larvik
Norge
IKM Instrutek AS

Send til en kollega

0.078