23948sdkhjf
Del siden

IKM Instrutek AS

Vår visjon
Et ledende, komplett og presist førstevalg.

En samarbeidspartner
IKM Instrutek er en samarbeidspartner med fokus på kvalitet, bredde og kompetanse som leverer produkter og tjenester til blant annet shipping, offshore, industri, offentlig sektor og øvrige virksomheter med ulike måletekniske behov. Vi har kompetanse innenfor måleinstrumenter, maritim navigasjon og kommunikasjon, prosessinstrumentering, tilstandskontroll, kalibrering og skaffevarer.

Selskapet ble etablert i 1985, har hovedkontor i Larvik og avdelingskontorer i Stavanger, Bergen og Ålesund. Vi er 40 ansatte, har en omsetning rundt kr 180 mill., og er en del av IKM Gruppen med ca. 2500 ansatte med en omsetning på ca.  4,5 milliarder. 

En del av IKM Gruppen
IKM Instrutek er en del av IKM Gruppen - en multidisiplinleverandør med hovedfokus på olje- og gassindustrien. IKM har selskaper innenfor fem forretningsområder: Elektro/instrument/prosess, Subsea/ferdigstillelse, Engineering/operations, Fabrikasjon/inspeksjon og Rigg/nedihullstjenester.

«Vekst i fokus» ligger bak alt vi gjør, og ambisjonen er at selv den mest krevende kunde skal ha IKM som foretrukket leverandør. Alle selskapene er ISOsertifisert, og gjennom internrevisjoner og tett oppfølging sørger konsernet for kvalitetssikring og kontinuerlig forbedring innen helse, miljø og sikkerhet.

Våre verdier
Ansvarlige • Modige • Tydelige • Målbevisste

IKM Instrutek AS
Elveveien 28
3262 Larvik
Norge
Org. nr.: NO883385152
40
Achilles JQS, ISO 14001, ISO 9001, OHSAS 18001, Achilles Utilities NCE, TransQ, Grønt Punkt, DNV GL, Incentra, Itar, Nemko, Post- og Teletilsynet, Sjøfartsdirektoratet, Trace
Finn oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Last opp flere

Bedriftsportefølge

Last opp flere

Send til en kollega

0.032