23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

iTec en viktig bidragsyter når MSG Production åpnet ny vaske- og avisningshall for fly i Skien

Lørdag 15. september var en historisk dag i Skien – den offisielle og høytidelige åpningen av MSG Production vaske- og avisningshall for fly.

Statsminister Erna Solberg var tilstede, sammen med ordføreren i Skien og representanter fra EUs Horizon 2020 fond.

Anlegget er verdens første i sitt slag – det vasker og aviser fly raskere og smartere enn tradisjonelle metoder, da kjemikaliene blir samlet opp og resirkulert for gjenbruk. Dette er svært viktig fra et kommersielt ståsted og anlegget skaper, med sin miljøprofil, en ny fremtid for luftfartsindustrien.

iTecs erfarne servicetekniker, Daniel C. Jansson, har tilbragt den siste måneden hos MSG Production AS i Skien. Her har han utført en omfattende jobb med boring, sveising og kutting av enorme mengder rustfrie rør til vann, såpe og avisningsvæske. Daniel har også bistått med verdifull kompetansedeling i forbindelse med etterbehandling av sveiser på rustfrie rør. – «Daniel har gjort en formidabel jobb i innspurten av prosjektet», sier produksjonsleder hos MSG Productions Roy Grant Andersen.

Prosjektets varighet strakk seg utover estimert tid, men alle parter er svært godt fornøyde med både samarbeidet og endelige resultater.

iTecs salgssjef og avdelingsleder for gassutstyr og -anlegg, Daniel Persen er også meget godt fornøyd med samarbeidet med MSG Production. – «Vi takker for tilliten på dette unike prosjektet, og ønsker MSG Production lykke til videre når de nå skal ut i verden for å markedsføre og selge sitt nyskapende og «grønne» produkt». 

For mer informasjon besøk:

www.msgproduction.no

iTec AS
Ringdalskogen 101
3270 LARVIK
Larvik
Norge
Org. nr.: NO918011625

Send til en kollega

0.062