23948sdkhjf

Vellykket tur til Achema 2018 for iTecs gassavdeling

| Medlemsnyhet | Bedrift iTec AS

Gassavdelingen til ITEC AS ved Daniel Persen, Salgssjef Gassutstyr, og Kenneth Kolstad, Salg og Teknisk Support Gassutstyr, kom nylig tilbake fra Achema 2018 i Frankfurt, Tyskland.

iTecs Salgssjef på Gassutstyr Daniel Persen er strålende fornøyd etter sitt besøk på Achema messen: – Uten sidestykke den mest givende messen vi (iTecs gassavdeling) har deltatt på! Den tyske høykvalitetsleverandøren Spectron lanserte sine nyheter, og her snakker vi produktutvikling på høyt nivå som kommer til å ta dem rett inn i 4.0 verden.

En ny teknologisk tidsalder
Industri 4.0 omhandler den såkalt fjerde industrielle revolusjonen, der maskiner ikke lenger bare prosesserer produktet. Det snakkes om en framtid der produkt og smarte maskiner kommuniserer, og hvor datafangst kan gi endeløse muligheter for å skreddersy løsninger, og styre produksjoner og hele verdikjeder.

– Vi gleder oss til å presentere nyhetene fra Spectron til det norske markedet rundt siste kvartal 2018 / første kvartal 2019. Dette er produkter som per dags dato ikke finnes på markedet, så her snakker vi revolusjonerende produktuvtikling!
Det foreligger heller ingen indikator på at andre aktører jobber med tilsvarende produktutvikling, så dette blir spennende, sier Persen entusiastisk.


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
iTec AS

Hegdalveien 80
3261 LARVIK
Norge
iTec AS

Bilder & videoer

IMG_4807IMG_4799IMG_4802IMG_4797

Send til en kollega

0.077