23948sdkhjf

Stryvo som komplett leverandør av filtersystemer

| Medlemsnyhet | Bedrift Stryvo

Stryvo Bismo AS, tidligere Bismo Industrier, har i mange tiår levert avanserte filtersystemer og prosessanlegg til krevende bransjer som olje og gass.

Stryvo har inngått agenturavtaler med noen av verdens største produsenter innen filtrering og kan nå levere til bransjer som vannkraft, kommunalteknikk og kloakk, ballastvann rensing, fiskeoppdrett med mer. Stryvo har med dette blitt en komplett leverandør innen filtrering av alle typer væsker. Vi kan nå tilby både spesialproduksjon av avanserte system og standard løsninger til gode betingelser.

Stryvo etablerer seg i dag som en av Norges ledende produsent og leverandør av filterløsninger. Vi har i mange år kun levert filterløsninger til spesielle applikasjoner innenfor olje og gass markedet, men har sett at det også er mange andre markeder vi kunne presentert gode filterløsninger til.

Stryvo satser nå på å levere filterløsninger til markedene: marine, industri, kommunalteknikk, vannkraft og fiskeoppdrett. Vi har knyttet til oss store internasjonale anerkjente filter produsenter. Vi vil da kunne levere optimale filterløsninger og gjennomføre prosjektering og leveranser, samt installasjon og igangsetting. 

Se også Filterløsninger

Medlemsnyhet

Bedrift
Stryvo


6783 Stryn
Norge
Stryvo

Send til en kollega

0.063