23948sdkhjf
Del siden

Stryvo

Om Stryvo

Stryvo gruppen består av Stryvo AS i Stryn, Stryvo Bismo AS og Stryvo Oslo AS. Med sine 95 medarbeidere og 75 års historikk er gruppen en av de mest allsidige mekaniske aktørene i Norge.

Spisskompetansen dekker flere segmenter som vannkraft, olje- og gass, maritim industri, fisk og sjømat, landbasert industri og bygg/anlegg. Leveransene her utgjør blant annet design, ingeniørtjenester, produksjon, ferdigstilling, service/vedlikehold og oppgraderinger.

For mange kunder er Stryvo også en sentral partner / leverandør i større innovative prosjekt, her kan nevnes offshore vind, karbonfangst, subsea compression, bølgekraft.

Historie

Stryvo AS ble etablert i Stryn i 1947 som Stryn Vognfabrikk som er morselskapet i Stryvogruppen.

Tradisjonelt har Stryvo levert produkt, service og tjenester innenfor olje og gass, maritim industri, landbasert industri, bygg og anlegg, fisk og sjømat, men i de siste årene har Stryvo satset tungt for å ta markedsandeler innen vannkraft, havvind, karbonfangst og hydrogenproduksjon. 

Fornybar energi er i dag det største segmentet til Stryvo både i Stryn og i gruppen.

Stryvo Bismo AS ble etablert i 2013 med kompetanse bygget på tidligere Bismo Industrier, etablert i 1976. Stryvo Bismo har godt omdømme for høy kvalitet innen prosjektering og produksjon og er spesialister på luker og rør, prosesspakker og sjøvannsfilter.  Stryvo Bismo leverer i dag sine produkter til de største vindparkene offshore.

Brødr. Skaug Mekanisk Verksted AS ble ervervet i 2014

Brødr. Sundt AS ble kjøpt i 2016

Begge bedriftene var maskineringsbedrifter og i 2016 fikk de navnet Stryvo Oslo AS.

Stryvo Oslo AS har sitt spesialområde innen dreiing og bearbeiding av høylegert stål som titan, inconel og super duplex. Mange av Stryvo Oslo sine kunder er å finne innen olje og gass eller i andre krevende bransjer.

I 2021 ble verkstedsbiten til tidligere Goltens Norge fusjonert inn i Stryvo Oslo og med de ble Stryvo enda mer ettertraktet som “Servicepartner” både innenfor motoroverhaling, påplass-maskinering og restøping av hvittmetallager i kraftverk og på større skip. 

De tre tradisjonsrike bedriftene ble samlet under ett tak i Strømsveien 195 på Alnabru i 2020.

Stryvo
Vipevegen 8
6783 Stryn
Norge
Finn oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Last opp flere

Bedriftsportefølge

Last opp flere

Send til en kollega

0.047