23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Michell Easidew duggpunktstransmitter

Produktnyhet med ny elektrisk tilkopling M12 som kan brukes alene eller sammen Easidew On-Line hygrometer

Energieffektivitet ved industriell lufttørkere
Lufttørkere vil ofte være nødvendig for industrielle applikasjoner over hele verden. Det er en rekke forskjellige metoder for å få til dette. De hyppigst forekommende vil ofte være tvilling- kolonne adsorpsjonstørker, som opererer med to sylindre fylt med en fuktighetadsorbent. Den våte til luft mates inn i hver sylinder etter tur, en som tørker luften og mens den andre klargjøres for bruk(regenerering). For å få en optimal utnyttelse av denne energikrevende prosessen vil det ofte være et krav til overvåkning og kontroll av duggpunktet.

Optimaliseringen skjer ved at det blir montert en Duggpunktsensor på utluften som da gir tilbakemelding til styringssystemet for maksimal utnyttelse istedenfor at sekvensen var basert på en enkel time basert styring. Den tilstand baserte metoden blir ofte kalt for DDS (dewpoint Dependent Switching). Metoden vil gi dere en mye mere kostnadseffektiv og optimal tørkeprosess.

IKM Instrutek har over flere år vært Michell sin leverandør av Michell sine kvalitetsprodukter i Norge og har opparbeidet seg en sterk kompetanse innenfor dette område. Ta gjerne kontakt for en hyggelig prat.

Varenummer: MICEA2-TX-M12-B3-C1-D1
 
- Måleområde -100...+20°C dp (kan justeres)
- Nøyaktighet ±2°C dp
- Elektrisk tilkobling M12-5pin
- 2-leder analog utgang+Modbus RTU over RS485
- 5/8" UNF
- Innbytteløsning for kalibrering: ingen nedetid!

Les mer her>>

IKM Instrutek AS
Elveveien 28
3262 Larvik
Larvik
Norge
Org. nr.: NO883385152

Kontaktperson

Monica Wiger Sørensen
Markedssjef
+47 45242068 Monica.Sorensen@IKM.no

Send til en kollega

0.063