23948sdkhjf

Store besparelser på Flukes vårkampanje for 2018

| Medlemsnyhet | Bedrift IKM Instrutek AS

Fluke, verdensledende innen kompakte og profesjonelle testverktøy, tilbyr nå store besparelser på noen av de mest populære instrumentene sine.

Banebrytende nye testere 
Fluke T6 elektrotestere med teknologien FieldSense er nye. Med dem kan du måle måle spenning på TN-systemer på samme måte som du måler strøm: uten behov for testledninger. Bare skyv den åpne gaffelen over en leder for å se spenningsnivået. Det gjør målingene tryggere (opp til 1000 V og 200 A). Målingene utføres raskere – du trenger ikke å åpne deksler eller ta av ledningshetter. Det gir også mer effektive målinger – du kan måle spenning og strøm samtidig. Trygghet ved målinger i elektriske anlegg handler om en enkel kombinasjon av nøye planlegging, trygge rutiner og bruk av rett verktøy. Fluke tilbyr over 40 % avslag på en sikkerhetspakke som består av Fluke 115 DMM og TLK 225 SureGrip Master tilbehørssett. Det bransjeledende Fluke 175 DMM leveres med vesken C25 Camo på kjøpet. DMM-et med sann RMS har alle egenskapene som trengs for feilsøking og reparasjon i elektro- og elektronikksystemer. 

Termpaturavvik vises tydelig på termokameraer
Flukes termokamera TiS20  bidrar til rask identifisering av problemer før de blir til kostbare feil, og de kan fås til spesialpris i løpet av kampanjeperioden. Fluke Tis20 viser potensielle problemer i detalj – selv på avstand. Det er ideelt for feilsøking og leveres med Fluke Connect® inkludert. 

Multifunksjonelle installasjonstestere forhindrer skade på tilkoblede apparater
Forhindre skade på apparater som du kobler til, med de nye installasjonstesterne i Flukes 1660-serie, for avslag på opp til 24 % (avhengig av land). Du får programvare for dataadministrasjon og en topols spennings- og kontinuitetstester i tillegg (T110, T130 eller T150 avhengig av modell). 1664FC har Fluke Connect, og alle modellene er brukervennlige med store taster (for hender med hansker), kraftig bakgrunnsbelysning og tydelige indikatorer. 

Spennings- og kontinuitetstestere som samsvarer med de nyeste sikkerhetsstandardene 
Kjøper du Fluke T150 topols spennings- og kontinuitetstester, får du med hylsteret H15 på kjøpet. T150 sjekker om det er spenning tilstede i industri, næring og boliger, i henhold til IEC-EN 61243. Den samsvarer med de nyeste sikkerhetsstandardene for trygg og pålitelig testing og måling. Det fastskrudde testprobedekselet hindrer skader under flytting av instrumentet. 

Fluke Platinum Technical Distributor
IKM Instrutek er Norges største og mest komplette Fluke leverandør. Som et bevis på vår innsats over tid, og tekniske kompetanse har vi nå som eneste leverandør i Norge blitt hedret som Fluke Platinum Technical Distributor. Ved å være Fluke Platinum Technical Distributor gir det oss førstehåndsinformasjon om nyheter, opplæring, tekniske forbedringer og mulighet til å kunne tilby ulike Fluke produkter til meget fordelaktige priser.

Fluke er verdens ledende selskap på markedet når det gjelder kompakt, profesjonelt elektronisk testverktøy. Firmaets produkter brukes av teknikere og ingeniører innenfor tjenesteytelse, installasjon, vedlikehold, produksjonstesting og kvalitet i en rekke bransjer over hele verden. Fluke, grunnlagt i 1948, har nå kontorer i 13 europeiske land og distribuerer produktene sine til mer enn 100 land over hele verden. Selskapets europeiske salg bidrar til omtrent 40 prosent av det verdensomspennende salget. Flukes hovedkvarter befinner seg i Everett, Washington State i USA, og Fluke sysselsetter mer enn 2100 personer internasjonalt. Selskapets europeiske hovedkontor for salg og service ligger i Eindhoven, Nederland.

Les mer her>>


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
IKM Instrutek AS

Elveveien 28
3262 Larvik
Norge
IKM Instrutek AS

Bilder & videoer

Send til en kollega

0.104