23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Noble Installation AS har stor fart og søker prosjektleder!

Noble Installation AS er en lokal bedrift - med kunder i et globalt marked! Noble Installation utfører komplekse prosjekter for kvalitetsbevisste kunder. Vi trenger en dyktig prosjektleder til forretningsområdet Marine & Kabel. Du vil inngå i et svært kompetent team av ingeniører, som gjennomfører prosjekter av ulik art og omfang. Alle prosjektene er like viktige og mange av dem utføres/produseres i vårt eget moderne, mekaniske verksted, noe som gir deg en unik mulighet til å følge opp prosjektene fra oppstart til ferdig produsert produkt – ofte også levert montert på destinasjonen. Oppfølging av kunder i prosjektene du/ teamet har ansvaret for. Noe reisevirksomhet kan forekomme.

Vi i Noble Installation AS er stadig på jakt etter dyktige mennesker som vil bidra med ny kunnskap og driv. 
Solide kunder, utfordrende oppdrag og stadig større prosjekter er vår hverdag. 

Vi har dessuten alltid vært kjent for at "vi fikser", så ingen prosjekter er heller for små for oss. Å hjelpe kunden er vårt mål.

Sjekk lenken SENIOR PROSJEKTLEDER søkes!

Noble Installation AS tilbyr:

Noble Installation er en dynamisk bedrift med varig solid økonomi, korte beslutningsveier, høy kompetanse og utviklingsmuligheter. 

Bedriften tilbyr konkurransedyktige betingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger. Lunsjordning og en variert hverdag er noe de ansatte setter stor pris på. 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vil du være med oss i vårt team?

Kontakt HR- og rekrutteringskonsulent, Carine Helgesen, på tlf. +47 48 15 08 18 eller carine@bedriftskonsulent.no, for mer info – eller send CV og søknad som dokumenter/filer direkte via søkerlenken. (Du behøver ikke legge inn informasjon i alle felt i tillegg). 

Vi ser fram til å høre fra deg!

 

MERK: Du finner også stillingsannonse her på Metal Suply : LEDIG STILLING

 

Noble Installation AS
Rudskogenveien 11
1894 RAKKESTAD
Rakkestad
Norge
Org. nr.: NO991431012

Kontaktperson

Send til en kollega

0.093