23948sdkhjf
Del siden

Noble Installation AS

Noble Installation AS arbeider innenfor 3 kjernesektorer:
- Mekanisk produksjon og engineering
- Mekanisk installasjon offshore og -onshore
- Maritime operasjoner

Noble Installation AS er et heleid datterselskap av Noble AS, etablert i 2000. Vår virksomhet er innenfor marine operasjoner, offshore installasjon, mekanisk montasje og produksjon. Vi er i stor grad rettet mot offshore-/ maritim sektor, men også landbasert industri. 
Mekanisk installasjon offshore var grunnlaget for etablering av Noble. Noble Installation AS sitt personell består av høyt kvalifiserte fagfolk med lang og variert erfaring. 
Vi har spesialkompetanse innenfor gassturbin eksossystemer, utstyr for sjøkabelinstallasjon, piping, tubing og struktur. 

Vi utfører egen engineering og detaljkonstruksjon for fabrikasjon, og bruker siste versjon av Autodesk for 3D- modellering, konstruksjon og analyse. Noble Installation AS har også utviklet egne produkter, blant annet for å kunne gjennomføre raskere, sikrere og mer kostnadseffektiv reparasjon av eksossystemer for gassturbiner.

Noble Installation AS har i overkant 50 medarbeidere i arbeid daglig og har tilholdssted i moderne, egeneide lokaler i Rudskogen Næringspark. Vi er godkjent lærebedrift, og tar ansvar for å rekruttere dyktige folk til bransjen ved å ha lærlinger i bedriften til enhver tid.
Vår lokasjon består av 1750 kvm topp moderne plate-/ sveis og maskineringsverksted, med det mest moderne sveiseutstyret, plasmaskjærer, vannskjærer, valser, CNC-maskiner, m.m., samt 600 kvm kontorer som er i stadig utvikling. 
Bedriften er sertifisert ihht ISO 9001:2015 og ISO 3834-2:2005.

Noble Installation AS
Rudskogenveien 11
1894 RAKKESTAD
Norge
Org. nr.: NO991431012
50 +
AAA, Achilles JQS, DS/EN ISO 3834-2, Magnet JQS, Achilles Utilities NCE, ISO 9001, NS-EN 1090-1
Finn oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Last opp flere

Bedriftsportefølge

Last opp flere

Send til en kollega

0.062