23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Et nytt år med masse stålsatthet

Om det skyldtes usikkerheten om stigende stålpriser, en global koronakrise eller....

Kjære kunder og samarbeidspartnere

Et nytt år gir oss ofte anledning til å se fremover, og vi i Hosta Industries vil absolutt gjøre det samme, men vi vil gjerne bruke årets første nyhetsbrev til å se tilbake på et utfordrende 2020. Vi ble satt på prøve med utfordringer vi ikke gjorde trodde vi skulle klare. Om det skyldtes usikkerheten om stigende stålpriser, en global koronakrise eller en overopphetet kapasitet i bransjen som var årsaken til at konkurransen om stålløsninger på alle markeder ble tøffere, det vet vi ikke. Men vi vant det vi skulle vinne, og ambisjonene våre ble oppfylt.

Vi føler oss derfor heldige her oppe i Nordjylland, og til tross for flere utfordringer det siste året, klarte vi å holde vår kundeplattform intakt på de markedene vi er representert. Vi tror dette skyldes vår lange referanseliste og et unikt produksjons-oppsett som våre mange kunder og leverandører ser verdien i. Vi er tett på markedet vårt, og vår beliggenhet i Hjallerup betyr at vi har både ferger og flyplass like i nærheten, og motorveien E45 nesten rett utenfor døra vår. Vi har på alle måter et optimalt set-up som vi gjør stor nytte av hver dag, og som vi absolutt også vil ha nytte av i det nye året, hvor vi forhåpentligvis kan si farvel til coronaviruset.

Gjennom koronakrisen har vi hjulpet mange bedrifter med å utjevne utsvingene i inngangen av ordrer ved å tilby stor fleksibilitet og korte leveringstider, og vi er glade for at vi kunne hjelpe med ekstra kapasitet og skreddersydde løsninger da behovet oppsto. Hos Hosta Industries er vi i nær kontakt med kundene våre. Sammen forbedrer vi kontinuerlig vårt samarbeid slik at kundene våre opplever en raskere behandlingstid i produksjonen og derved opprettholder konkurransekraften. Vi er derfor alltid tilgjengelige for en uforpliktende samtale om et mulig samarbeid – både med nye og eksisterende kunder og leverandører. Kanskje vi kan hjelpe deg med prosessen din, eller du kan gjøre oss klokere innenfor et nytt område? Uansett emne så kan du alltid kontakte våre dyktige medarbeidere på Hosta.

Vårt fantastiske samarbeid og våre gode relasjoner med både kunder og leverandører betyr alt for oss i Hosta Industries, og med fokus på lojalitet, kvalitet og utvikling, står vi nå overfor et 2021 med fornyet energi og mye stålsatthet.

Ha en fin dag!

Hosta Industries A/S
Gørtlervej 1
9320 Hjallerup
Brønderslev Kommune
Danmark
Org. nr.: DK14119094
P nummer: 1000683228

Kontaktperson

CM
Christian Mosevang
Daglig leder
cm@hosta.dk

Send til en kollega

0.062