23948sdkhjf
Del siden

Hosta Industries A/S

Hosta Industries A/S tilbyr totalløsninger som innebærer ivaretakelse av hele fremstillingen av produktet. Alt etter prosjektets karakter kan vi trekke på avdelingenes forskjellige kompetanser.

Vi står altså både for prototypen, planlegging, innkjøp av materiale, produksjon, montering, videreutvikling, kvalitetssikring, emballering og logistik. Dessuten håndterer vi alle fasetter i oppgaven med utpreget sans for detaljene – fra kantbøying, sveising til levering.

Som prosjektledere sørger vi for at alle prosesser blir utført optimalt, og at produktet blir levert til tiden. Som kunde har dere kun én kontakt som vil følge prosjektet gjennom hele prosessen.

Vi imøtekommer gjerne deres individuelle behov for design. Vi kan f.eks. montere og overflatebehandle komponentene. I tillegg tilbyr vi lagerføring og levering direkte til deres kunde eller som deler til deres ferdige produkt.

Vi har levert totalløsninger til svært forskjellige produkter, fra elektronikkbeslag til deler av en truck.

Laserskjæring er spesielt egnet til skjæring i kraftig plate, eller i de tilfellene hvor det ønskes en flott jevn snittkant. Ved mindre serier er laserskjæring også anvendelig da det ikke krever noen form for verktøyinvesteringer for å komme i gang. Derfor er laserskjæringen også en god mulighet i produktmodningen, hvor det skal fremstilles noen prøver innen den endelige formen/det endelige utseendet foreligger.

Laserskjæring i alle former gir en fleksibel prosess, en prosess som enhver kunde kan ønske seg. Mulighetene er mange, og kun fantasien setter grenser.

Vi tilbyr også kantbøying og alle andrer typer platebearbeiding.

http://www.hosta.dk/forsideno.aspx

Hosta Industries A/S
Gørtlervej 1
9320 Hjallerup
Danmark
Org. nr.: DK14119094
P nummer: 1000683228
70
ISO 14001, ISO 9001:2008, OHSAS 18001
Finn oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Last opp flere

Bedriftsportefølge

Last opp flere

Send til en kollega

0.032