23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Ny maskinlevering til NYMO AS

Nymo har nylig investert i ny profilskjæremaskin fra HGG og ny CNC skjæremaskin for plate fra MESSER, begge levert av iTec.

Profilskjæremaskinen RPC 1200 fra HGG anses som den mest avanserte profilskjæremaskinen på markedet i dag. Dette er en robotisert profilskjæremaskin for alle profiler, åpne og lukkede fra 50 til 1200 mm, og med laserskanning for super rask og presis skjæring. HGG er verdensledende innen rør- og profilskjæring, og har helautomatiske linjer for god HMS og høy produktivitet.

Skjæremaskinen OmniMat er en effektiv og fleksibel kvalitetsmaskin fra tyske MESSER. Maskinen leveres med gassbrennere for skjæring i karbonstål fra 5 til 300mm, og plasma med fugehode for skjæring i karbonstål og syrefastematerialer fra 1 til 100 mm. Maskinen er også utstyrt med drill for boring, gjenging og utfresing opp til Ø100, og leveres med mulighet for lasermerking for QR koder. 

Nymo ble etablert for ca 70 år siden som et lite mekanisk verksted, har siden 90-tallet stort sett vært en ren offshore-bedrift. Bedriften holder til på Sørlandet, og er en del av JJ Ugland-konsernet i Grimstad. Nymo er en totalleverandør av design, ingeniørtjenester og produksjon til olje-, gass og prosessindustrien, med mer enn 200 ansatte.

Nymo har lang erfaring med iTec som leverandør, det har vist seg at iTec over tid har klart å knytte til seg relevante leverandører i sin portefølje av maskiner og utstyr som passer bra med Nymo sine behov. Prisnivå, support og service er i tillegg viktige momenter når det kommer til valg av iTec som leverandør, sier Åsmund, Facilty & Maintenance Manager, hos NYMO AS

iTec er svært fornøyd med samarbeidet med Nymo, og er stolte over muligheten til å kunne levere høykvalitetsmaskiner til sine kunder, som vil bidra til å øke deres produktivitet betraktelig.

iTec står for levering, igangkjøring og opplæring, samt service og oppfølging.

Ta en titt på de flotte og informative presentasjonsvideoene fra Nymo, hvor du ser maskinene i aksjon, HER!

iTec AS
Ringdalskogen 101
3270 LARVIK
Larvik
Norge
Org. nr.: NO918011625

Kontaktperson

Ståle Ellingsen
Salgssjef Sveise automasjon/Robotisering
+47 99524177 staale@itec.as

Send til en kollega

0.031