23948sdkhjf

Nyansatte, oktober 2019

| Medlemsnyhet | Bedrift Alf I. Larsen AS

Alf I. Larsen AS har fått fire nye kjekke kolleger denne måneden:-)

Alf I. Larsen AS fortsetter å satse på fremtiden.

Malin Louise Skjærvik
Markedskoordinator
Er hovedsakelig ansvarlig for nettbutikken vår på ail.no, og vil etterhvert også jobbe mer innenfor andre områder som Google, SoMe og andre markedsaktiviteter. Malin har relevant erfaring og utdannelse innen markedsføring, og vil med sin erfaring kunne løfte nettbutikken vår betraktelig fremover.

Daniel Langeland
Montør verkstedinnredning
Har bakgrunn som fisker og ønsket nye utfordringer. Han er en nevenyttig kar, som skal være med å berike avdelingen vår på innredning, da han skal være med å montere alle typer innredning, reoler, graderobeløsninger og kontormøbler.

Minh Ha 
Lagermedarbeider
Har erfaring fra logitikk tidligere, og har mye positivt å bidra med hos oss både på kunnskap og evnen å gjennomføre gode løsninger. Han er med i teamet vårt på Forus, og skal være med å bidra til god flyt på lageret vårt.

Ståle Skjetne
Teknisk Selger, Haugalandet
Har erfaring som CNC operatør og har vært prosessmann innen CNC i mange år. Her har vi en erfaren mann som hovedsakelig skal jobbe på Haugalandet, med skjærende verktøy. Her er det en industri i vekst som vil kunne dra god nytte av Ståle sin kunnskap fremover.

Velkommen til alle fire.
Det er utrolig kjekt å ha dere med på laget!

Medlemsnyhet

Bedrift
Alf I. Larsen AS

Vestre Svanholmen 17
4313 Sandnes
Norge
Alf I. Larsen AS

Send til en kollega

0.062