23948sdkhjf
Del siden

Alf I. Larsen AS

LEVERANDØR TIL DEN NORSKE INDUSTRI
Er du ansatt i en bedrift som har behov for produkter innenfor forbruksvarer, transmisjonsdeler, maskiner, skjærende verktøy eller verkstedinnredning?  Da har du kommet til rett sted.  Vi har et stort varelager av industriprodukter og maskiner. Har vi ikke varen du trenger på lager så kan vi bestille den inn for deg. 

Rask levering skal du få, vi har varelevering to ganger daglig i Rogaland til våre faste kunder. Dersom du foretrekker å stikke innom for å hente varer, så har vi en butikk på Forus og Bryne, kontor på Straume og selgere som dekker hele landet. Vi har også nettbutikken: ail.no.

Kvalitet, kompetanse og kunnskap står sterkt hos oss. Dette får du ta del i som vår kunde. Vi har levert varer nasjonalt til bedriftsmarkedet i over 75 år, og er kjent for å være en problemløser for kundene våre.  Kommer du til oss for å handle, skal vi gjøre vårt ytterste for at du får tak i det du har behov for.

Vi satser på kvalitet i alle ledd. Produsentene vi benytter er ledende innenfor sitt segment og har strenge dokumenterte kvalitetssystemer. Bedriften har et fullt dokumentert styringssystem basert på ISO9001:2000 og er kvalifisert i Achilles.

Vi leverer til hele landet.

Alf I. Larsen AS
Vestre Svanholmen 17
4313 Sandnes
Norge
44
Finn oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Last opp flere

Bedriftsportefølge

Last opp flere

Send til en kollega

0.031