23948sdkhjf

Norsecraft Tec AS blir ny dirstributør for Europafilter AB i Norge.

| Medlemsnyhet | Bedrift Norsecraft Tec AS

Norsecraft TEC AS har 40 år vært ledende i Norge med smøringsteknologi fra SKF Lincoln. De utvider nå sin produktportefølje med Oil Cleaning Systems (OCS fra Europafilter AB.

PRESSEMELDING

I februar 2020 feirer Europafilter AB 30 år i markedet med et av de absolutt beste oljerensingssystemene merkedet kan tilbys. Systemene har en kapasitet til å rense ned til 0,1 mikron. Utvikling av produktet ble startet i 1978 og lanseringen av ferdige produkter i 1990. Den patenterte filterinnsatsen og våre modulbaserte systemer, har blitt testet i mange tusen applikasjoner og installasjoner innen maritim, offshore og olje / gass industrien.

Vi oppfyller også ATEX-krav samt ASMEs regler for trykkfartøy i dag.

Sammen med konkurrentene bidrar vi til å redusere miljøbelastningen og samtidig spare store summer for være kunder. Vi bidrar også med kunnskap på området Tribology, der vi har samme mål for å forstå viktigheten av et godt oljevedlikeholdssystem.

Europafilter AB fortsetter å utvikle produktene, noe som betyr økte muligheter for overvåking og sensorsupport for bedre beslutningsstøtte.

Europafilter IM AB er nå glade for å introdusere vår nye distributør i Norge, Norsecraft TEC AS som har 40 år i markedet med Tribology og smøringsteknologi som hovedprodukt. De har nå valgt å utvide produktporteføljen sin, som i dag inkluderer SKF og Lincoln, blant annet for kunne gi kundene et komplett program for oljevedlikehold tilknyttet oljesmøring og hydrauliske systemer.

Med sin lange erfaring innen smøreløsninger, ofte tilpasset unike behov, vil Norsecraft TEC være godt rustet til å gjøre det samme med Europafilter sine produkter i hele det norske markedet.

Norsecraft TEC og Europafilter AB vil være din partner for å fortsette å levere originalen med 30 års erfaring i oljevedlikehold.

 For spørsmål vennligst kontakt følgende personer:

Norsecraft TEC AS

Odd Egil Kolberg, Administrerende direktør, tlf: 901 39550

E-post: oek@norsecraft.no

Harald Gefle, Teamleder offshore & industri, tlf: 911 92443

E-post: harald.gefle@norsecraft.no

 

Europafilter IM AB

Mats Norling, administrerende direktør, tlf .: 720 690039

E-post: mats.norling@europafilter.com


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
Norsecraft Tec AS

Skuiveien 43
1339 Vøyenenga
Norge
Norsecraft Tec AS

Bilder & videoer

Et Europafilter vil levere avkastning på investeringer i løpet av et år, men i de fleste tilfeller vil det ha forhindret en times driftstime mye raskere, ofte i løpet av bare noen få uker. En eneste times driftstid er alt det koster. Noe som er omtrent tiden det tar å skifte olje. Olje som koster penger. Og noen må endre det.Europafilter Oil Cleaning Systems fra Norsecraft tec AS

Send til en kollega

0.094