23948sdkhjf

SKF Lincoln Sentralsmøring for VEI & ANLEGG fra Norsecraft Tec AS

| Medlemsnyhet | Bedrift Norsecraft Tec AS

Manglende smøring kan gi verdifullt utstyr nedetid og kraftig verditap. De økte smøremiddel og vedlikeholdskostnader, kombinert med høye utstyrsverdier, driver behovet for automatisk, sentraliserte smøresystemer.

Hovedsakelig monterer vi progressive smøresystemer type Lincoln Quicklub, Smartlub og Minilub på denne type maskiner, men leverer også 1-linje og 2-linje systemer der det er ønskelig.

Norsecraft TEC AS er markedsleder og leverer nær 1.500 systemer pr. år. Vi utfører de fleste montasjene i Østlandsregionen men monterer også mange enheter ute i distriktene.

Montasje og service utføres av egne teknikere og eksterne samarbeidspartnere som dekker hele landet.
Våre progressive sentralsmøresystemer kan brukes alle typer små og mellomstore maskiner med spredte smørepunkter som krever varierende smøremengder.

Progressive sentralsmøresystemer består av en elektrisk fettpumpe, fordelere, slanger og ulike fittings for påføring av fett på ønsket område og måte.

Pumpen leverer smøremiddel til fordelingsblokkene med trykk opp til 550 bar, avhengig av pumpemodellen. Smøremidlet deles i jevne eller forhåndsdefinerte mengder avhengig av det enkelte smørepunktets fettbehov.


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
Norsecraft Tec AS

Skuiveien 43
1339 Vøyenenga
Norge
Norsecraft Tec AS

Send til en kollega

0.063