23948sdkhjf

Additel 760 håndholdte og automatiserte trykkalibrator

| Medlemsnyhet | Bedrift IKM Instrutek AS

Verdens første håndholdte automatiske trykkalibrator gjør kalibrering av trykksensorer superlett!

Additel 760 håndholdte og automatiserte trykkalibrator automatiserer trykkalibrering fullt ut med et trykk på en knapp.

Hvordan virker den?
Additel 760-serien har en innebygd pumpe og kontroller som automatisk genererer og styrer trykket til ønsket settpunkt. Med sin store fargeskjerm og en ikonbasert meny, er 760 ekstremt enkel å bruke. Med en kompakt størrelse og vekt på 1,8 kg er kalibratoren enkel å bringe med seg dit du trenger den.

Hvor nøyaktig er den?
De fleste områder har en nøyaktighet på 0,02% FS med en kontrollstabilitet på 0,005% FS. Hver enhet inneholder en utskiftbar trykkmodul tilpasset ditt ønskede trykkområde. Nøyaktigheten og stabilitetsspesifikasjonene er basert på hele spekteret av modulens måleområde, slik at du kan bytte moduler og likevel få svært nøyaktige målinger. Hver Additel-trykksensor er spesielt aldringsbehandlet, og har temperaturkompensering helt fra 0 til 50 ° C. Dette sikrer best mulig ytelse uavhengig av miljøforholdene.

Hvilke områder dekker den?
Det er tre baseenheter designet for å dekke forskjellige områder. ADT760-LLP genererer trykk til 75 mbar, og har trykkmoduler tilgjengelig ned til 0,6 mbar. ADT760-D genererer trykk til 2,4 bar (35 psi) og tilbyr trykkmoduler ned til 25 mbar. Og ADT760-MA genererer både gauge- og absoluttrykk på opptil 20 bar (300 psi). Denne enheten aksepterer trykkmoduler ned til 0,7 bar (10 psi).

Hva mer kan 760 gjøre?
Additel 760 kan leveres med en opsjon som gjør den til en multifunksjons- og dokumentasjonsprosesskalibrator. Denne opsjonen gir deg HART-kommunikasjon, oppgavedokumentasjon og datalogging.

Klikk her for mer informasjon

Medlemsnyhet

Bedrift
IKM Instrutek AS

Elveveien 28
3262 Larvik
Norge
IKM Instrutek AS

Kataloger mm.

Bilder & videoer

Send til en kollega

0.074