23948sdkhjf
Del siden
Selges

Tilbud Mobil krane 500 kg, motbalansert svingkrane 360 grader

Pr. stk. NOK 50 350 ekskl. moms
Utløper
27. februar 2025
Stand
Ny

Den ergonomiske mobile minikranen modell 01M5 er utstyrt med en spakstyrt hurtig og lett løft dobbeltvirkende pumpe.

Kontrollknappen for nedstigning gjør det mulig å justere nedstigningshastigheten.

Trykk her for mer info

Den ergonomiske mobile minikranen 01M5 er en del av et bredt utvalg av motbalanserte 360° svingbare kraner med manuell trekkraft, med en maksimal kapasitet på opptil 500 kg og en rekkevidde på opptil 1300 mm. Hydraulisk spakstyrt eller elektrisk styrt. De representerer den mest kostnadseffektive og fleksible løsningen for løfting og transport av last i flere applikasjoner som maskinsentre og maskinverktøy, levering til samlebånd, monteringsoperasjoner, varehåndtering. Takket være deres kompakte dimensjoner er de lett å manøvrere selv ved full last og kan flyttes uten problemer i trange rom. Alle komponenter er laget i Italia for å sikre høyeste konstruksjonskvalitet og fravær av feil.

Hydraulikksystemet er utstyrt med en låseventil som hindrer at lasten faller ved utilsiktet brudd på rørene og en grov ventil som hindrer overbelastning av kranen.

De er utstyrt med 2 høykapasitets svingbare hjul med støtfangerfester og parkeringsbremser og med 2 faste forhjul med lager. Rammen er laget av lakkert stål og er utstyrt i bunnen med 2 nyttige gaffeltruckstøtter (for å løfte og transportere kranen i full sikkerhet på lange avstander. Det solide kjørehåndtaket kan demonteres. Det er også 2 håndtak for enkelt å rotere ballasten Svingbar kroktype Roterende Jib-arm med 8 låseposisjoner.

Armen er uttrekkbar i 4 posisjoner og en valgfri armforlengelse er tilgjengelig for å få en maksimal rekkevidde på 1270 mm.
Den ergonomiske mobile minikranen modell 01M5 er en kran med manuelle løft krever ikke tredjepartssertifisering i henhold til gjeldende lovgivning eller forpliktelse til periodiske kontroller.

Brukervennlighet. Ingen installasjon nødvendig.

Laste kapasitet 500 kg krane

Info:
Trekk: Manuell
Maks kapasitet (Kg): 500
Søyle: Dreibar 360°
Maks overheng (mm): 1270
Maks høyde: 2850
Frontfotavtrykk (mm): 990
Løfting: Hurtigløftende dobbeltvirkende pumpe
Senking: Finkontrollknapp for nedstigning
Bom: Manuell 4 posisjoner

Lite vedlikehold:
Våre kraner tilbyr langsiktige ytelser med en kortsiktig avkastning på investeringen takket være deres lave vedlikeholdskostnader og reduserte nedetid sammenlignet med annet løfteutstyr.

Allsidig og fleksibel:
I motsetning til faste kraner kan mobilkraner flytte til flere anleggsområder. Ingen lisens kreves. Våre kraner kan komme nærmere lasten selv i nærvær av hindringer eller perimeterbeskyttelse. De kan utstyres med flere typer underkroker.

Lavt støynivå:
Integreringen av støyreduksjons- og lydisolerende komponenter gjør våre kraner egnet for innendørs bruk. Lavt støynivå på arbeidsplassene gjør det mulig for arbeidere å konsentrere seg og fokusere på oppgaven uten å bli distrahert av utstyrsstøy under samarbeidsoppgaver og/eller potensielt farlige situasjoner.

PR Maskin AS
Fosseikeveien 20
4323 Sandnes
Sandnes
Norge
Org. nr.: NO892452172

Kontaktperson

Eirik Røsand
Daglig leder
+47 51486209 info@prmaskin.no

Send til en kollega

0.047