23948sdkhjf
Del siden
Selges

Fra design til ferdig PCB-prototype på bare noen få timer

Utløper
7. desember 2024
Stand
Ny
Produsent
LPKF Laser & Electronics
Modell
ProtoMat S104

LPKFs nye allsidige PCB kretskortfres ProtoMat S104 passer som bordsystem i ethvert utviklingsmiljø. Maskinen dekker hele spekteret for applikasjoner fra analog til RF.

LPKFs ProtoMat S104 er et "Easy to use"-system som gjør det enkelt for brukeren. ProtoMat S104 er sensorstyrt, material- og kobbertykkelsen måles automatisk og muliggjør nøyaktig beregning av ønsket fresedybde. Maskinen er utstyrt med 20 verktøyposisjoner og skifter automatisk til tilsvarende verktøy under produksjonsprosessen.

Avhengig av inngrepsdybden genererer de koniske kutterne forskjellige isolasjonskanaler. Den automatiske fresbreddejusteringen sørger også for at freskonturen har en konstant og riktig bredde. Om nødvendig kan den integrerte dispenseren påføre loddepasta på loddeputer helt automatisk.

LPKFs ProtoMat S104 jobber spesielt raskt og presist med en hastighet på opptil 100 000 rpm, høy posisjoneringshastighet og høy mekanisk oppløsning. Kombinert med maskinens stabile granittbase garanterer dette optimal nøyaktighet for boring og fresing av jevne, meget fine strukturer. Høyfrekvent fresespindel og fresedybdesensor er selvrensende og medfører lite vedlikehold.

SOLECTRO AB 
www.solectro.se

Solectro AB
Tenngatan 6-8
234 35 LOMMA
Lomma kommun
Sverige
Org. nr.: SE5561434035

Kontaktperson

Send til en kollega

0.063