23948sdkhjf
Del siden
Selges

ProtoMat S64 er et system for nesten alle PCB-prototypeapplikasjoner

Utløper
7. desember 2024
Stand
Ny
Produsent
LPKF Laser & Electronics
Modell
ProtoMat S64

ProtoMat S64 er rask og pålitelig och har en høyhastighets fresespindel som garanterer produksjon av fine strukturer opp til 100 µm og muliggjør produksjon av flerlag. Med sitt omfattende utstyr inkludert dispenser og vakuumbord, er ProtoMat S64 et perfekt supplement til ethvert utviklingsmiljø.

ProtoMat S64 er et system for nesten alle PCB-prototypeapplikasjoner den har en høyfrekvent fresespindel med 60 000 rpm gir korte prosesstider og høyeste geometriske nøyaktighet. Lite vedlikehold er nødvendig med den nye pneumatiske selvrensende funksjonen for fresespindel og fresedybdesensor. Maskinens granittbase sikrer konsekvent nøyaktige resultater.

ProtoMat S64 har automatisk verktøyskifte, justering av fresebredde og dispensering. ProtoMat S64 har opptil 15 verktøy - flere om nødvendig - som kan endres automatisk under produksjonsprosessen. Avhengig av inntrengningsdybden genererer de koniske kutterne forskjellige isolasjonskanaler. Den automatiske kutterbreddejusteringen sørger for at kutterkonturen har en konstant bredde. Dette forkorter oppsetttiden og muliggjør operatørfri ytelse. Sensorer i ProtoMat S64 sørger for optimalt kontrollert presis fresedybde og overvåker verktøyskifteprosessen.

ProtoMat S64 har en integrert og intuitiv programvare som er svært fleksibel og enkel å bruke. Det er et parameterbibliotek for forskjellige materialer for å støtte den enkle maskinoperasjonen. Om nødvendig veileder den integrerte prosessguiden brukeren trinn for trinn gjennom prosessprosessen.

Nødvendig tilbehør: LPKFs støvsuger, varenr. 933011 4647

SOLECTRO AB
www.solectro.se

Solectro AB
Tenngatan 6-8
234 35 LOMMA
Lomma kommun
Sverige
Org. nr.: SE5561434035

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047