23948sdkhjf
Del siden
Selges

Inverter varmer DHC 6510R

Pr. stk. NOK 29 400 ekskl. moms
Utløper
16. september 2024
Stand
Ny

INVERTOR DHC 6510R er primært konstruert for kontrollert gløding av materialer etter sveising for å redusere spenning og redusere hydrogeninnhold og for forvarming før sveising opp til temperatur på 1050 °C. Den har en temperaturregulator og opptak for programmering på høyere nivå beregnet spesielt for sveiseglødning.Det tillater også en flersonemodus, programkobling og kopiering, innstilling av flere regulatorverdier og mer. Opptakstiden er opptil 1400 timer.

Energi- og petrokjemisk industri – sveiseglødning og forvarming for rørledninger, varmevekslere, kjeler, stålbeholdere, flenser – der sveiser må glødes.
Rammekonstruksjon, skipsbygging – sveising av lange og korte skjøter – forvarming, glødning.
Utvinningsindustri – forvarming av deler før sveising.
Industriell produksjon – forvarming av deler til bestemttemperatur.
Reparasjoner, renoveringer, sveiser – økonomisk og teknologiriktig forvarming av deler, mobilitet tillater inverter bruk i feltet.
Bilindustrien – hele chassisoppvarming før sveising i produksjon.
Bredt utvalg av tilbehør.

Mobilitet - vekt 17 kg.
Jevn oppvarming.
Effekt 10,8 kW.
Kan koble til opptil 4 elementer.
Fleksibilitet i bruk – strømforsyning 3x 400 V 32 A.
Intuitive og enkle kontroller – enkle å betjene.
Multi-sone modus - kan koble til 9 maskiner med 1 applikasjon - varmekontroll i opptil soner med en total effekt på 95 kW. Allsidig bruk – jevn oppvarming.
3 i 1 - omformer + temperaturregulator + opptaker.

 

Rask nedlasting av data fra registreringsmaskinen og enkelt arbeid med målte data. Temperaturen kan styres fra hvilken som helst av de 20 brukerjusterbare temperaturprofilene / programmene med opptil 180 segmenter eller direkte til en brukerinnstilt temperatur, som kan endres når som helst etter behov. Du kan stille inn oppvarmings- eller kjølehastighet, tid over hvilken temperaturen skal opprettholdes, samt måltemperatur, uavhengig i hvert profilsegment, samt i manuell modus for temperaturkontroll.

Selvfølgelig kan varmekraft styres direkte. Kontrolleren har en brukerlåsmeny for låsing av innstillinger av PID-verdier. Digital opptaker av løpet av oppvarming med kapasitet på 64 timers opptak er også integrert. Data kan overføres til en PC hvor de kan behandles videre, for eksempel for å logge løpet av oppvarmingen eller styringen av den. Dermed ble maksimal kompleksitet og enkel bruk av denne enheten oppnådd, kontrollen kan håndteres av hvem som helst.

Trykk her for mer info

PR Maskin AS
Fosseikeveien 20
4323 Sandnes
Sandnes
Norge
Org. nr.: NO892452172

Kontaktperson

Eirik Røsand
Daglig leder
+47 51486209 info@prmaskin.no

Send til en kollega

0.063