23948sdkhjf
Del siden
Selges

FLOW vannjet / vannskjærer fra LVD Scandinavia AS

Utløper
18. februar 2025
Stand
Ny
Produsent
FLOW
Modell
Mach 500

Flow International Corporation, verdens ledende utvikler og produsent av ultrahøytrykks vannskjæremaskiner for skjæringsapplikasjoner, har lansert Mach 500 i Europa, et helt nytt vannskjæresystem som markerer ankomsten av en ny industristandard.
Mach 500 kombinerer det nyeste innen maskindesign og vannskjæringsteknologi.
De viktigste bruksområder er maskinbearbeiding av metaller som aluminium, rustfritt stål, kobber og messing, syntetisk og naturlig stein, komposittmaterialer, samt kutting av glass og plast.
Sammen gir den nyeste generasjonen av CAD / CAM-programvare fra FlowXpert® 3-D, og den nylig introduserte Compass ™ 5-akse-konturfølgeren og kollisjonssensorløsningen Mach 500 et kvantesprang når det gjelder hastighet, presisjon og pålitelighet, og den øker produktiviteten betydelig.

Med Mach 500 har Flow doblet akselerasjonen i forhold tidligere modeller. Dette betyr en reduksjon i syklustiden på 15-30 prosent i forhold til Mach 3b, selskapets mest solgte vannskjæringsystem over hele verden. Mach 500's Z akse er 50 prosent større (305 mm) og repeterbarheten (0,03 mm) er doblet. Det moderne elektriske systemet forbedrer påliteligheten og reduserer kompleksiteten.
Den nyeste generasjonen av FlowXpert® CAD / CAM-programvare er i stand mer enn å designe komplette 3-D-modeller og sammenstillinger, den beregner samtidig også optimale skjærebaner.
"I løpet av de siste 40 årene har vi utviklet 12 generasjoner vannskjæringsystemer. Med hver generasjon har vi forbedret hovedkomponenter og oppnådd kontinuerlige økning i nøyaktighet og skjærehastighet", forklarer Claus Herting, administrerende direktør, Flow Europe. "Mach 500 er ikke bare et moderne vannskjæringsystem. Den kombinerer den nyeste teknologien fra ledende produsenter av kjøre- og styringssystemer med Flows velprøvde og pålitelige ultrahøy-trykkteknologi. Uovertruffen service og støtte maksimerer maskinens tilgjengelighet og produktivitet for våre kunder. "
"Mach 500 er ulik noen annen vannskjæremaskiner som finnes i bransjen nå i dag, sier James Jenson, Flow President." Systemet er raskere og produserer flere deler på kort tid enn noen annen maskin vi har tilbudt. Den er en stor fremgang for vannskjæreindustrien. Vi har kombinert teknologi og service for å gi våre kunder et helt nytt nivå av total kvalitet, ytelse og gjennomstrømning.

"Takket være den modulære designen og mange konfigurasjonsalternativer, kan Mach 500 tilpasses individuelt etter kundenes behov. For eksempel er det mulig med en rekke pumpeteknologier og skjærehoder. Alle pumpemodeller er koblet via EtherCAT for å forbedre diagnostikk og oppgraderbarhet. Compass ™, det valgfrie og patenterte multiaksiale konturfølgesystemet, har en integrert kollisjonsensor som muliggjør presisjonskutting selv på ujevne overflater.
Service- og støttepakker kan også skreddersys etter kundens spesifikke krav. Alternativene inkluderer forebyggende vedlikeholdsprogrammer, erstatningsprogrammer for høyttrykk-komponenter, rask levering av reservedeler, teknisk assistanse og et omfattende opplærings- og utviklingsprogram.
Flow vannskjærere forhandles i Norge av  LVD Scandinavia AS

LVD Scandinavia AS
Henrik Bullsveg 42
2069 Jessheim
Ullensaker
Norge
Org. nr.: NO916606249

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047