23948sdkhjf
Del siden
Selges

Målemaskin: Kompakt, nøyaktig og prisgunstig.

Utløper
30. august 2024
Stand
Ny
Produsent
Werth Messtechnik
Modell
TomoScope® XS

Werth TomoScope® XS. Ny - Kompakt - Nøyaktig - Prisgunstig Røntgenmålemaskin.

Tekn.data:

  • Maks. mål på arbeidstykket Ø maks. = ca. 205 mm; L maks. = ca. 98 mm (avhengig av størrelsesforholdene til komponentene)
  • Maks. tillatt lengdemålefeil ned til 6,5 μm
  • Applikasjonsmåling og digitalisering av plast-, lettmetall- og grafittdeler med datatomografi og Werth Multi-sensorsystem


ABC-Maskin AS representerer tyske Werth Messtechnik. Den første og for tiden den eneste produsenten som garanterer pålitelige og sporbare måleresultater ved å kalibrere alle CT-maskiner i henhold til standarder, inkludert DAkkS-sertifisering. For første gang finnes en kompakt, lavpris, røntgenmålemaskin med spesifikasjoner i henhold til standarder.

I de siste årene har utviklingen av datatomografi vært konsentrert rundt høyoppløste målinger av store arbeidsstykker og materialer som er vanskelige å penetrere. Frem til nå, har store og tunge koordinatmålemaskiner blitt brukt. Røntgenrør har blitt brukt i to varianter: Lukkede rør som ofte må byttes etter bare to – tre år, mens åpne røntgenkilder trenger vedlikehold flere ganger i året. Dette resulterer i stadige driftsavbrudd og høye vedlikeholdskostnader.

Med TomoScope® XS, er TomoScope-teknologien nå tilgjengelig i et kompakt format. Den nye maskintypen kombinerer, på en unik måte, mange fordeler fra ulike maskinklasser. Transmisjonsrør - med en unik monoblokdesign - produserer et lite fokuspunkt selv ved høy røntgenkraft, slik at hurtige målinger kan utføres med høy oppløsning. Den nye røntgenkilden kombinerer fordelene ved både lukkede og åpne mikrofokus-røntgenrør. Monoblock-designet kombinerer kilden, spenningsgeneratoren og vakuumpumpen til én enkelt reparerbar enhet. Dette resulterer i både lange vedlikeholdsintervaller og en teoretisk ubegrenset levetid. Driftsavbrudd og operasjonskostnader minimeres. Maksimal røntgenspenning er 130 kV, med mulig 160 kV for arbeidsstykker med større radiografisk lengde og tettere materialer. Rotasjonsaksen med luftlagre posisjonerer arbeidsstykket med høypresisjon for å senke måleusikkerheten.

TomoScope® XS har som sagt et kompakte design. Vekten er lav og maskinen krever minimalt med plass. Dermed kan den plasseres nærmest hvor som helst. Lave anskaffelses- og driftskostnad gir rask avskrivningstid. Det eksklusive designet gjør det enkelt å oppgradere røntgenspenningen og effekten til 160 kV og opptil 80 W på installasjonsstedet.

Som alle andre Werth CT-maskiner rekonstruerer TomoScope® XS også arbeidsstykkets volum i sanntid, parallelt med å ta bilder, slik at systemet kan brukes til produksjonskontroll. Bruken av WinWerth® målesoftware for den samlede måleprosessen gjør det mulig å spore måleresultatene. Werth Messtechnik er den første og for tiden den eneste produsenten som garanterer pålitelige og sporbare måleresultater ved å kalibrere alle CT-maskiner i henhold til standarder, inkludert DAkkS-sertifisering. For første gang finnes en kompakt, lavprismaskin med spesifikasjoner i henhold til standarder. Med rask avskrivning og lave vedlikeholdskostnader for de nye og meget nøyaktige rørene, gjør TomoScope® XS det mulig å bruke CT-sensorsystemer over et bredt spekter av arbeidsstykker og oppgaver i enhver bedrift.

ABC-Maskin AS er Werths representant i Norge, Kontakt ABC-Maskin på tlf.: 35 91 51 20 eller på firmapost@abc-maskin.no

 

 

 

ABC-Maskin AS
Rødmyrlia 6
3735 Skien
Skien
Norge
Org. nr.: NO933618099

Kontaktperson

BPS

Send til en kollega

0.063